02 / 05 / 2024

Sedat Mert

Sedat Mert

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Mert tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Mert Kutlu kimdir?

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu kimdir? Mert Kutlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sedat Kılınç kendi projelerini üretecek!

Kayseri’de gayrimenkul sektöründe akla gelen ilk isimlerden olan, sektörün duayen isimlerinden Sedat Kılınç artık kendi projelerini üretecek.

Sedat Özkan: Asıl siluet ve imar krizi Boğaz’da!

İBB İmar Komisyonu üyesi CHP'li Sedat Özkan, "Sadece 16/9'da değil, asıl imar ve siluet sorunu Boğaz'da. Koca iş merkezleri yükseldi. Yüzlerce binaya yıkım kararı var'' şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Mert Kutlu: İnşaat sektörü doğru hamlelerle süreci iyi yönetiyor!

İnşaat sektörü Eylül ayında hızlı ilerleyişini devam ettirdi. Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, "İnşaat sektörü doğru hamlelerle süreci iyi yönetiyor ve özellikle konutta satış rekorları kırıyor" dedi

Sedat Kurucan yeniden İhlas Gayrimenkul'ün başkanı oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin dün yaptığı genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Toplantıda Sedat Kurucan yeniden İhlas Gayrimenkul'ün başkanı oldu.

Sedat Peker 15 Temmuz şehidinin ailesine ev hediye etti!

İstanbul’da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Çengelköy’deki şehitlikleri ziyaret eden Sedat Peker, 15 Temmuz şehidi Burak Cantürk’ün ailesine ev, gazi Ahmet Onay’a da otomobil hediyesi verdi.

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde Sedat Biçer tarafından kuruldu.

Mert Kutlu'dan 15 Temmuz mesajı!

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Sedat Doğan'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Eski Galatasaray Kulübü yöneticisi Sedat Doğan gazetecilere Galatasaray Adası'ndaki bazı yapıların yıkımına ilişkin açıklama yaptı, işte Doğan'ın o açıklamaları...

Sedat Gürsesli: İnşaat ülke ekonomisinin can damarı!

Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, inşaat sektörünün öneminde bahsetti. Gürsesli, ''İnşaat ülkemiz ekonomisinin lokomotifi sektörü'' dedi.

Sedat Kurucan kimdir?

Sedat Kurucan, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Sedat Kurucan kimdir? Sedat Kurucan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sedat Kurucan, İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sedat Kurucan seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Dr. Ömer Şaban Kamber oldu.

Mert Yol İnşaat Makina Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Yol İnşaat Makina Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mehmet Altınok tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sedat Mert Haberi

Sedat Mert

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Mert tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.    a)-Her türlü şehir,bölge,çevre düzeni planları,nazım imar,mevzi imar,revizyon imar,islah imar planları,    turizm master planları,koruma amaçlı imar planları,her türlü spor alanı planları ve şehir ve kasabaların    hali hazır haritalarını yapmak ve uygulamak.    b)-Her çeşit jeodezik ölçüm yapmak ve yaptırmak.    c)-Her türlü deniz inşaatları ve faaliyetleri ile ilgili deniz dibi harita proje ve etüdlerini yapmak veya    yaptırmak.    ç)-Karayolu,demiryolu,elektrik ve su güzergah haritalarının proje ve etüd işleri ile aplikasyon hizmetlerini...