03 / 05 / 2024

sedat nemli Servotel Corporation

sedat nemli Servotel Corporation

Gayrimenkul ve turizm sektörlerine proje geliştirme, konsept yaratımı, pazarlama, fizibilite ve değerleme danışmanlığı ile yön veren Servotel Corporation, Sedat Nemli’nin ekibe katılması ile turizm operasyonlarında daha güçlü hale geldi.

Sedat Kılınç: Nitelikli konutlar sektörde ön plana çıktı!

Kayseri'de önemli konut projelerine imza atan Suat Altın İnşaat'ın CEO'su Sedat Kılınç, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği ve önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Servotel Corporation, Sedat Nemli’nin ekibine kattı!

Gayrimenkul ve turizm sektörlerine proje geliştirme, konsept yaratımı, pazarlama, fizibilite ve değerleme danışmanlığı ile yön veren Servotel Corporation, Sedat Nemli’nin ekibe katılması ile turizm operasyonlarında daha güçlü hale geldi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde 2 yasayla uygulamada önemli sıkıntılar var!

2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nın açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşümün iki ayrı yasayla yürütülmesinin uygulamada önemli sıkıntılar yarattığını belirtti.

İnşaatlar işçiden çok daha önemli!

Kartal’daki bir inşaatın iskelesinin çökmesi sonucunda 3 kişinin öldüğü davanın duruşmasında hakim işçilerin güvenliğine dikkat çekerek “İnşaat işçiden önemli! Bir inşaat var ama işçi çok” dedi...

Bekir Kamışlı: Yaşanabilir kentler için mimarlık önemli!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, mimarlığın bina üretim süreci ile sınırlı olduğunu, taşıdığı sosyal sorumluluk nedeniyle herkes için yararlı ve önemli olduğunu belirterek.

Türkiye’nin güçlü mali pozisyonunu görmek önemli!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Direktörü Gergely Kiss Türkiye'yi değerlendirdi. Gergely Kiss, Türkiye’nin güçlü bir mali pozisyonu olduğunu görmenin de önemli olduğunu söyledi.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın önemli bir bölümünün kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Seyhan Belediyesi'nde arife gününün idari tatil olması nedeniyle haftanın son iş gününde bayramlaşma töreni yapıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan'ın önemli bir bölümünün dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti...

Uğur Dumankaya: Dubai Fuarı sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Fuar sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli. Biz de büyük şirketlerle görüştük. Suudi Arabistanlı bir firma İstanbul'da arsa alıp otel yatırımı planlıyor...

Rusya ile gaz ticaretinde önemli noktaya gelindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Türkiye ile Rusya Federasyonu arasındaki gaz ticaretinde önemli bir noktaya gelindiğini belirterek, doğalgaz alımını 30 milyar metreküplere taşınmasının hedeflendiğini belirtti.

Mehmet Şimşek: Artvin turizm açısından çok önemli bir bölge!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Şavşat Karagöl'de ziyaretlerde bulundu. Şimşek, burada yaptığı açıklamada, Artvin'in turizm açısından çok önemli bir bölge olduğunu, tanıtım için her türlü desteğin sürdürüleceğini söyledi.

Hamit Bakırcı: İskele'de su sorunu önemli oranda çözüldü!

Kalecik arıtma tesisi devreye girdi. Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı yaptığı açıklamada, tesisin devreye girmesiyle bölgedeki su sorununun önemli bir oranda çözüldüğünü söyledi.

Fatih Öktem: Yangın güvenliğinde yalıtım önemli rol oynuyor!

“Yangından Korunma Haftası” olarak değerlendiriliyor ve bu önemli hafta için çeşitli bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yangından korunmanın, can ve mal kayıplarına engel olmanın en önemli yollarından birisi de doğru uygulanmış “yalıtım”...

Servotel 18 turizm yatırımında işletmeci ve yatırımcıları buluşturacak!

Aralarında Mandarin Otel’in de olduğu birçok projeye danışmanlık yapan Servotel, 2 yıl içinde 18 turizm yatırımında işletmeci ve yatırımcıları buluşturacak.Servotel Corporation, Türkiye dahil 42 ülkede faaliyet gösteriyor.

sedat nemli Servotel Corporation Haberi

sedat nemli Servotel Corporation

Dünyada 43 ülkede gayrimenkul ve turizm sektörlerine proje geliştirme, konsept yaratımı, markalama, yönetim, pazarlama, fizibilite ve değerleme danışmanlığı ile yön veren Servotel Corporation, Sedat Nemli’nin ekibe katılması ile turizm operasyonlarında daha güçlü hale geldi.


Haziran 2014’ten bu yana Servotel Corporation’un Turizm Operasyonlarından Sorumlu Başkanı (COO) olarak görev yapan Sedat Nemli, bu görevinden önce Martı Grubu’nun İstanbul’daki ilk otel yatırımı Martı İstanbul Hotel’de genel müdür olarak otelin açılışını gerçekleştiren ekibin başında yer aldı. İstanbul’un finans merkezi Levent - Maslak hattında yer alan The İstanbul Edition’ın 2010-2011 döneminde genel müdürlüğünü üstlenerek açılışında etkin rol alan Sedat Nemli, altı yıl boyunca Kempinski New York Merkez ofisinde satış ve pazarlama başkan yardımcılığı görevini yürüttü. 1997 – 2010 yılları arasında Kempinski bünyesinde üst düzey yöneticilik...