15 / 05 / 2024

Sedat Özdemir

Sedat Özdemir

Vefa Beton Ahşap Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vefa Özdemir, Sedat Özdemir tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Haziran'da kuruldu.

Node Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Node Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Sait Yılmaz ve Sedat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Özersan Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Özersan Geri Dönüşüm Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Özdemir tarafından kuruldu.

Soga Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Soga Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sedat Özdemir tarafından kuurldu.

Anka Hurda Metal Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Hurda Metal Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sedat Özdemir imzasıyla kuruldu.

Sedat Peker'den şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev!

Ünlü iş adamı Sedat Peker, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev aldı. Sedat Peker facebook hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

1992 yılında Bahriyeli Sedat Bey Yalısı 30 milyara satışa çıkarılmış!

Sultan Abdülhamit'in Bahriyeli Sedat Bey adına yaptırdığı iki katlı Bahriyeli Sedat Bey Yalısı, 1992 yılında Bülend ve Edib Işıklıoğlu tarafından 53 bin 500 adet altın parasına, 30 milyar liraya satılığa çıkarılmış.

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Direnç Özdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Varyap Meridian'da kuruldu.

Nihat Özdemir: 3.Havalimanı bir nevi üniversite olacak!

İstanbul'u bölgenin yeni yıldızı yapacak dev projelerin heyecan verici olduğunu söyleyen Limak Holding'in patronu Nihat Özdemir, "Bu projelerde bir virgülüm olabilir mi diye bakıyorum" dedi.

Sedat Cömertoğlu kimdir?

Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu kimdir? Sedat Cömertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sedat Cömertoğlu, ne zamandan beri Tapu ve Kadastro İstanbul Bölge Müdürü olarak çalışıyor?

Sedat Cömertoğlu: Türkiye'de kadastrosuz toprak yok!

Türkiye’nin kadastro çalışması tamamlanmamış bir metrekare toprağının dahi bulunmadığını belirten İstanbul Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu, ‘’Türkiye genelinde bir yılda toplam yedi milyon tapu ve kadastro işlemi yapılıyor” dedi.

Özdemir Dekor İnşaat Nakliye Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Dekor İnşaat Nakliye Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Abdulmuttalip Özdemir Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gökçe Özdemir: Yazlıklar turizme katılmalı!

Yaşar Üniversitesi Turizm işletmeciliği Bölüm Başkanı Gökçe Özdemir ve Öğretim Üyesi Ferika Özer Sarı, yazlık konutların 4 mevsim turizme kazandırılabileceğini söyledi...

Osman Özdemir: Binaların depreme karşı sorgulanması gerekiyor!

Başkan Özdemir, Deprem Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, deprem gerçeğinin unutulmaması, unutturulmaması ve yapılanların sorgulanarak, yaşanabilecek depremde can kaybı yaşanmamasını temin etmek gerektiğini söyledi.

Sedat Özdemir Haberi

Sedat Özdemir

Vefa Beton Ahşap Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vefa Özdemir, Sedat Özdemir tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


Vefa Beton Ahşap Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...