08 / 07 / 2024

Seddar Yavuz uşak projeleri

Seddar Yavuz uşak projeleri

Vali Seddar Yavuz, "İlimiz, tarihi, kültürü, doğal ve turistik varlıklarıyla çok zengin. Uşak'ta bu zenginliğin ortaya çıkarılmasında ve layıkıyla tanıtılmasında yeni fikirlere ve projelere açığız" dedi

Seddar Yavuz kimdir?

Eski Uşak Valisi Seddar Yavuz, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Muş Valiliğine atandı. Peki, Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Seddar Yavuz..

Uşak-Sivaslı yolundaki çalışmalar başlıyor!

Vali Seddar Yavuz, kamulaştırma bedellerinde uzlaşma sağlanamaması nedeniyle çalışma yapılamayan Uşak – Sivaslı yolundaki sorunların çözüldüğünü ve en kısa sürede çalışmaların başlayacağı müjdesini verdi.

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılıyor!

Uşak Valisi Sedar Yavuz, Taşyaran Vadisi'nin tanıtımı için bir dizi proje hazırladıklarını söyledi. Yavuz, bölgenin turizme kazandırılması için çaba harcayacaklarını belirtti.

Uşak Taşyaran Vadisi turizme kazandırılacak!

Uşak Valisi Seddar Yavuz, Taşyaran Vadisi'nin tanıtımı için bir dizi proje hazırladıklarını söyledi. Vali Yavuz, vadide incelemelerde bulunduktan sonra gazetecilere açıklama yaptı.

Uşak'ta yol düzenleme çalışmaları başladı!

Uşak Valisi Seddar Yavuz, il genelinde bu yıl toplam 258 kilometre köy yolunun asfaltlanacağını, 800 bin metrekare kilitli beton parke taşı döşemesi yapılacağını söyledi.

Uşak'ta Ulubey Kanyonları için konaklama tesisleri yapılacak!

Uşak Valisi Seddar Yavuz ile Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nda kurulan "cam terasa" konuk oldu.Ulubey Kanyonları'nı turizme kazandırılmasında, "cam terasın" önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Uşak'a 44 milyon liralık yatırım yapılacak!

Seddar Yavuz, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de son yıllarda tarım alanında önemli gelişmeler yaşandığını belirtti.Uşak Koordinatörlüğü'nce kabul edilen ve toplam 44 milyon liralık yatırımı kapsayan 27 proje için sözleşme imzalandı.

Uşak'ta orman yangını çıktı!

Uşak'ta Selvioğlu köyü sınırlarındaki ağaçlandırma sahasında başlayan yangında 10 hektar ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi.Uşak Valisi Seddar Yavuz resmi twitter hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.

Seddar Yavuz: Uşak turizmden hak ettiği payı alamadı!

Vali Seddar Yavuz, "İlimiz, tarihi, kültürü, doğal ve turistik varlıklarıyla çok zengin. Uşak'ta bu zenginliğin ortaya çıkarılmasında ve layıkıyla tanıtılmasında yeni fikirlere ve projelere açığız" dedi

Uşak Kalfa Korusu Spor Kompleksi'nde sona yaklaşılıyor!

Spor salonu, inşası devam eden yüzme havuzu, sosyal tesisler, futbol sahaları ve cirit sahasında incelemede bulunan Vali Yavuz, yapılması planlanan yeni tesisler ile Kalfa Korusunun Uşak halkının spor merkezi haline geleceğini ifade etti...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

Seddar Yavuz uşak projeleri Haberi

Seddar Yavuz uşak projeleri


Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak'ın turizmden hak ettiği payı alamadığını söyledi. Yavuz, Türkiye'nin kültürel ve doğa turizminde ciddi ilerleme kaydettiğini, bu pastadan Uşak'ın faydalanması gerektiğini söyledi. Ulubey ilçesinde bulunan dünyanın ikinci büyük kanyonları ve Blaundus (Sülümenli) antik kentini inceleyen Vali Yavuz, "Uşak'ı ilçeleri, köyleri, sosyal ekonomik, tarihi ve turizme elverişli tüm imkanlarıyla en ayrıntılı bir şekilde tanıyıp avantajlı yönlerini en kısa sürede ortaya çıkarmayı hedefledik" dedi.

Uşak'ın sadece sanayi kenti olmayacağını aktaran Vali Yavuz, "İlimiz ekonomisi, sanayisi ile olduğu kadar tarihi ve kültürüyle, doğal ve turistik varlıklarıyla da çok zengin bir ilimiz. Tarihi milattan önce 4 binli yıllara kadar uzanan Uşak ilimizin bu kültür zenginliğinin keşfedilmesi için şimdiye kadar çeşitli çalışmaların yapıldığını biliyorum. Bu çalışmalarla ilimizin değerlerinin yurtiçi ve yurtdışında...