14 / 05 / 2024

sedef avcı ve kıvanç kasabalı kandilli

sedef avcı ve kıvanç kasabalı kandilli

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı Boğaz manzaralı evlerini 2 yıl önce almış fakat 5 ay önce yaşamaya başladılar...

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Son dakika: Marmara Denizi ve boğazlarda yarından itibaren hamsi avcılığı yasaklanıyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı, yarından itibaren hamsi avcılığının Marmara Denizi ile boğazlarda durdurulacağını açıkladı. Karar ile ekosistemin korunması ve gelecek sezonda balıkçılara daha fazla ekonomik katkı sağlanması amaçlanıyor.

Avcılar Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcılar Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da Murat Avcılar tarafından kuruldu.

Kym Gayrimenkul Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kym Gayrimenkul Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Cemil Avcı, Halil Avcı ve Mustafa Büyükyenigün ortaklığında kuruldu.

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Karakoç tarafından açıldı.

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Karca İnşaat Kuyumculuk İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi Avcılar'da 36 milyon 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kaymaz ve Abdulgafur Kaymaz ortaklığında açıldı.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

sedef avcı ve kıvanç kasabalı kandilli Haberi

sedef avcı ve kıvanç kasabalı kandilli
Oyuncu Sedef Avcı ve kendi gibi oyuncu olan eşi Kıvanç Kasabalı 5 ay önce Kadilli'deki eve taşınmışlardı. Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çiftinin evin konumu, özellikle Boğaz'ı tepeden gören manzarası etkilemiş. Daha önce Cihangir'de oturan çift, Kandilli'yi Menekşe ile Halil dizi çekimlerinde sevmeye başlamışlar. 2 yıl önce aldıkları bu ev bir süre boş kalmış. Eve taşınmaya karar verdiklerinde Sedef Avcı'nın babası Mimar Babür Avcı'dan destek almışlar. 100 metrekarelik daire, salona açılan mini mutfak, iki oda ve bir banyodan...