16 / 05 / 2024

Sedef Demirtaş

Sedef Demirtaş

Nev Gayrimenkul Gıda ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedef Demirtaş ve Enver Atar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Sedef Avcı Kandilli’deki evlerinden taşındı!

Oyuncu Sedef Avcı ve yine oyuncu eşi 8 yıl önce yerleştikleri Kandilli’deki evlerinden taşındı. 

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa’nın köklü eğitim kurumları arasında yer alan ve yıkılan eski binası 1968 yılında yeniden yapılan Demirtaşpaşa İlkokulu, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından modern bir eğitim kurumu haline getirildi.

Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Lüks Sedef Turizm Şehirler Arası Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Sedef Turizm Şehirler Arası Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Yücesoy tarafından kuruldu.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından baştan aşağı yenilenen Demirtaşpaşa İlkokulu’nda eğitim, 17 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Fikirtepe mağdurlarının umudu Mücahit Demirtaş oldu!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu çözülmeyi bekliyor. Kira yardımları kesilen mağdurlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na getirilen Mücahit Demirtaş'ın umut olduğunu belirtti.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Kültür Merkezi, modern mimarisi ve estetik görünümü ile dikkat çekiyor.

Bennu Gerede'nin Sedef Adası'ndaki evini kiralıyor!

Bennu Gerede, Sedef Adası'ndaki evini kiralıyor. Toplam 110 evin bulunduğu adada Gerede, evi için 2 aylığına 8 bin euro istiyor. 

Osmangazi Demirtaş Merkez Cami açıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Demirtaş Merkez Camii, düzenlenen törenle açıldı. Yaklaşık 2 bin 500 kişilik camii, özellikle mimarisi ile dikkat çekti.

Demir Demirtaş projeleriyle göz kamaştırıyor!

Bursa’nın önde gelen inşaat firması Demir Demirtaş, başlattığı birbirinden değerli projelerle göz dolduruyor. Firmanın sahibi Atilla Demirtaş, inşaat sektörünün canlılığını sürdüreceğini belirtiyor...

Sedef 4k Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedef 4k Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İdris Sürü tarafından kuruldu.

Sedef Demirtaş Haberi

Sedef Demirtaş

Nev Gayrimenkul Gıda ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedef Demirtaş ve Enver Atar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu. 


Nev Gayrimenkul Gıda ve Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  1-Kat karşılığı veya arsa satın alarak konut ve işyeri inşatları yapmak. Gerekli izinleri almak kaydıyla kentsel dönüşüm kapsamında bina inşaatları yapmak. 2-Her türlü bina , arsa , arazi , tarla v.b gayrimenkulleri satın almak , satmak , parsellendirmek , projelendirmek ,komisyonculuk ile inşaat ve taahhüt işlerini yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel inşaat ve taahhüt işleri yapmak , hakiki ve hükmi şahıslara karşı altyapı ve üstyapı  inşaat ve müteahhitlik hizmetlerini vermek. Bu işlemleri yapabilmek için gerekli olan...