29 / 04 / 2024

Sedef Dugalı

Sedef Dugalı

Izka lnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliği ile yapımı devam eden proje Kütahya Modern, insanlara rahat yaşam alanları sunarken, şehir ekonomisine de büyük katkı sağlamakta, istihdam alanını genişletmekte...

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Maltepe'de Ceyhun Diremler ve Sedef Mürsel ortaklığında kuruldu.

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Aşkım Sedef Arısoy, Ayşegül Narin, Güray Nazlı, İsmail Filiz ve Mustafa Filiz ortaklığında kuruldu.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gas Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli  ile FATMA Sedef    Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Soarch Interior Design Dekorasyon Uygulama Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soarch Interior Design Dekorasyon Uygulama Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20  bin TL sermaye bedeli  ile Sedef Çelik tarafından kuruldu.

Nidapark Küçükyalı Sedef'te teslimler başladı!

Hayatı kolaylaştıran ve her detayı düşünen projeleri hayata geçiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın en gözde ve huzurlu yaşam alanlarından Nidapark Küçükyalı projesinin Kınalı etabının ardından Sedef etabının da teslimlerini gerçekleştiriyor.

Opus Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opus Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar ve Sedef Yüksel ortaklığında kuruldu.

Sedef Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sedef Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Nurdan Alparslan tarafından kuruldu.

Deniz İstanbul Sedef Konakları fiyat!

Deniz İstanbul Sedef Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Deniz İstanbul Sedef Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede?

Deniz İstanbul Sedef Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Deniz İstanbul Sedef Konakları İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

Deniz İstanbul Sedef Konakları'nda yüzde 25 peşinatla 48 ay taksit imkanı!

Keleşoğlu Holding tarafından Yakuplu'da yükselen Deniz İstanbul Sedef Konutları 2. Etap'ında yer alan daireler alıcılarını bekliyor. Projede satışa sunulan dairelerde 48 ay taksit imkanı bulunuyor.

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sedef Dugalı Haberi

Sedef Dugalı

Izka lnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliği ile yapımı devam eden proje Kütahya Modern, insanlara rahat yaşam alanları sunarken, şehir ekonomisine de büyük katkı sağlamakta, istihdam alanını genişleten ve yararlı iş gücünü arttıran projede 8 bin 500 ton demir ve 110 bin metreküp beton kullanılıyor. Kütahya Modern, zengin bitkiler ile süslenmiş özel peyzaj konsepti. yeşil alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ve 7/24 güvenlik sistemi ile Kütahya'da ilkleri yaşatacak nitelikte. 


'İnsan Canından Daha Değerli Bir Şey Yok' düşüncesi ile hareket ettiklerini belirten Izka İnşaat Kurumsal iletişim Koordinatörü Sedef Dugalı. "Son deprem yönetmeliğine uygun inşaat sistemi. Fore Kazık ve Tünel Kalıp Sistemi ile binalarda depreme karşı olağanüstü koruma sistemi geliştirdik" dedi. 


"Hedef sadece Teni Bina' değil. 'İçinde Güven ile Yaşanan Çevresine Yararlı Yeni...