30 / 04 / 2024

Sefa İnşaat fikirtepe

Sefa İnşaat fikirtepe

Sefa İnşaat'ın Fikirtepe projelerinden Evinpark Rezidans Safir ve Evinpark Rezidans Platin projesi için arsa sahipleriyle anlaşma çalışmaları devam ediyor. Projelerin en geç yaza kadar satışa çıkması hedefleniyor.

Sefa Koyuncu İnşaat Fikirtepe iletişim!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat'ın Fikirtepe'deki yeni kentsel dönüşüm projesinin 2-3 ay içinde başlaması planlanıyor. Proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerine inşa edilecek.

Sefa Koyuncu Fikirtepe resimleri!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından 2-3 ay içinde başlaması planlanan Evinpark projesi Fikirtepe'nin kentsel dönüşüm projeleri arasında yerini alacak. İşte Evinpark Fikirtepe'nin resimleri...

Evinpark Rezidans Safir ve Evinpark Rezidans Platin'de son durum ne?

Sefa İnşaat'ın hayata geçirmeyi planladığı Evinpark Rezidans Safir ve Evinpark Rezidans Platin projeleri 3-4 ay sonra satışa çıkacak. Projeler; Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek...

Evinpark Kemer'de hemen tapu, hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Sefa İnşaat tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Evinpark Kemer'de hemen tapu hemen teslim fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Sefa İnşaat’ın Kızılay bağışları platin madalya ile ödüllendirildi!

Sefa İnşaat,Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nden ödülle döndü. 2018 yılında gerçekleşen ödül töreninden de ödül alan Sefa İnşaat, bu yıl platin madalyaya sahip oldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü büyümeye devam ediyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Eylül ayı konut satış verilerini açıkladı. Açıklanan verileri Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk değerlendirdi. 

Fikirtepe'de en fazla talep 2+1 daireye!

Evinpak projesi ile gerçekleştirilen konut yatırımlarını, vatandaşların ev talebini ve Fikirtepe’de karşılaştıkları durumu Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Öztürk, KARAR’a anlattı.

Sefa İnşaat'tan 2017'de bin konutluk yatırım hedefi!

Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, inşaat sektörüne olan güvenle yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Öztürk, “Devam edenler ve planladıklarımızla birlikte yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Konut sektörüne güven tam!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk ve ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay konut satış verilerini değerlendirdi.

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor!

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.

Zer Göztepe projesi yolda!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe’deki Zer Göztepe projesini İlbank ve KİPTAŞ ortaklığı ile hayata geçiriyor. 105 bin metrekare inşaat alanlı Zer Göztepe projesi, İller Bankası garantör ortaklığı ile Ceylan İnşaat’ın projesi olarak inşaa edilecek.

Evinpark Ada ile Tepe’den Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim!

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen ‘Evinpark Ada & Tepe’den konut sahibi olmak isteyenlere Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor.

Evinpark Ada ile Tepe’den Babalar Günü’ne özel yüzde 10 indirim!

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığı ile İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde ilçesi Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’den konut almak isteyenlere Babalar Günü’ne özel olarak yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor.

Evinpark Ada Tepe Rezidans'ta lansman öncesi fırsat!

Sefa İnşaat tarafından inşa edilen Evinpark Ada Tepe Rezidans projesinde lansman öncesi son fırsatlar sunuluyor. Projede teslimlerin Haziran 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Sefa İnşaat Evinpark Maltepe fiyat!

Toplam 432 adet daireden meydana gelen Evinpark Maltepe projesi 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 10 katlı 10 blok şeklinde dizayn edilen Sefa İnşaat Evinpark Maltepe fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor.

Sefa İnşaat fikirtepe Haberi

Sefa İnşaat fikirtepe


Sefa İnşaat'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceği 2 Fikirtepe projesinde arsa sahipleriyle anlaşma çalışmaları devam ediyor. 


Evinpark Rezidans Safir ve Evinpark Rezidans Platin olarak adlandırılan projelerin yaza kadar satışa çıkması hedefleniyor. 


Her biri 3 blok halinde tasarlanan Evinpark Rezidans Safir ve Evinpark Rezidans Platin projelerinin aynı anda teslim edilmesi planlanıyor. 


Evinpark Rezidans Safir ve Evinpark Rezidans Platin projelerinde toplam 1500 konut yer alacak. 


Evinpark Rezidans Safir ve Evinpark Rezidans Platin projeleri; Fikirtepe'de Mandıra Caddesi ve Fikirtepe metrobüs durağının karşısında hayata geçirilecek. 


Her iki projede de düşünülen sosyal alanlar arasında otopark, güvenlik ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Evinpark Rezidans Safir görseller:



Evinpark Rezidans Platin görseller:




Sefa İnşaat iletişim

0216 445 15 49

www.sefainsaat.com.tr

Kübra...