02 / 05 / 2024

Sefa Sirmen 30 Mart 2014 Kocaeli adayı mı

Sefa Sirmen 30 Mart 2014 Kocaeli adayı mı

Sefa Sirmen, İzmit Belediye Başkanlığı ve CHP İzmit Milletvekilliği'nin yanı sıra bir dönem Kocaelispor Başkanlığı da yaptı. Mehmet Sefa Sirmen, 30 Mart 2014 yerel seçimleri için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Sefa Sirmen evli ve 3 çocuk b

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

İnşaat sektöründe en az 30-40 yıllık iş var!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik: "Kötü yapı stokunun yıkılıp yeniden yapılması bile inşaatın en az 30-40 yıl devam edeceğini gösteriyor” açıklamalarında bulundu.

Sefa Sirmen iki şirketi için iflas erteleme istedi!

İzmit Büyükşehir Belediyesi eski başkanı M. Sefa Sirmen, çocukları ve eşi ile ortak olduğu iki şirketi için iflas erteleme istedi. Mahkeme, şirketlere tedbir kararı verdi faaliyetlerin denetimi için kayyum atadı.

Eneryapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eneryapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sefa Sirmen ve Vasıf Taghıyev ortaklığıyla 6 milyon 500 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Direnç İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sefa Sirmen, Aygül Sirmen Engiz, Kamuran Sirmen ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Ener Yapı İnşaat’ın projeleri hızla yükseliyor!

Sefa Sirmen’in sahipliğini üstlendiği Ener Yapı İnşaat’ın yaptığı 5 yıldızlı Titanic Otel, Time Tower Residence ile Ener Liva Yuvacık Konutları hızla yükseliyor

Kartepe Titanic Otel Nisan 2016'da hizmete açılacak!

Ünlü İşadamı Sefa Sirmen tarafından tasarlanan ve Ener Yapı tarafından hayata geçirilen, Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor.

Sefa Sirmen'in yeni projesi: Ener Liva - Yuvacık

İzmit siyasetinin önemli ismi Sefa Sirmen, 30 Mart yerel seçimlerindeki siyasi hayal kırıklığının ardından iş dünyasında dev adımlarla ilerliyor. Sirmen'in yeni projesi Ener Liva -Yuvacık

Sefa Sirmen'in lüks konutu 4 yıldızlı otel olacak!

Bir süre önce Titanic Otel ve Time Tower Residence ismiyle 5 yıldızlı bir otel ve lüks konut inşa edeceğini kamuoyuna duyuran ve hazırladığı proje ile dikkatleri üzerine çeken CHP eski Milletvekili Sefa Sirmen, projede "zorunlu" değişikliğe gitti.

Sefa Çapraz Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Çapraz Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Çapraz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Arslanbey Atakent'te fiyatlar istenilen seviyeye çıkmadı!

Arslanbey Atakent'te satılık daire fiyatları bir türlü istenilen seviyeye gelemedi. En çok üzerinde durulan konu; hizmetin gelmeyişi Sefa Sirmen döneminde yapılan Arslanbey Atakent Konutları, o dönem için uygun fiyatlara satılmıştı.

Sefa Sirmen: İzmit yeni bir çehre kazanacak!

Sefa Sirmen, dün düzenlenen tanıtım programında projelerini kamuoyuna duyurdu. Sirmen'in projeleri arasında en dikkat çekenleri ise İzmit'in belirli noktalarına yapılacak olan yedi adet kent meydanı ve yer altı otopark sistemleri oldu.

Sefa Sirmen 30 Mart 2014 Kocaeli adayı mı Haberi

Sefa Sirmen 30 Mart 2014 Kocaeli adayı mı

Sefa Sirmen kimdir?


Sefa Sirmen, GBHL ve Pacific Hill University Siyasal Bilimler Bölümü'nü bitirdi. İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Başkanlığı, Kocaelispor Başkanlığı, 22. Dönem Kocaeli Milletvekilliği yapmıştır. Sirmen, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Mehmet Sefa Sirmen, 1949 yılında Gölcük'ün İhsaniye köyünde doğdu. İlkokulu İzmit'te, ortaokulu Gölcük'te, liseyi Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi, Üniversiteyi Açık öğretim Siyasal Bilimler Fakültesi okudu. Tahsil hayatından sonra siyaset ve iş hayatına atıldı. 


Sefa Sirmen, 1971 - 1977 yılında CHP Gençlik Kolu Başkanlığı, 1977 - 1980 yıllarında Gölcük Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 1984 yılında SODEP Kurucu Üyesi oldu ve İkinci Başkanlık görevinde bulundu. 


Sirmen, 1989'da İzmit Belediye Başkanı seçildi. 1993'te İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 1994 ve 1999 yerel seçimlerinde, iki kez daha İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığına...