29 / 07 / 2024

Sefa Trade House iletişim

Sefa Trade House iletişim

Sefa Trade House İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sefa Özgen tarafından kuruldu.

Sefa Trade House İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Trade House İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sefa Özgen tarafından kuruldu.

Sefa Koyuncu Fikirtepe resimleri!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından 2-3 ay içinde başlaması planlanan Evinpark projesi Fikirtepe'nin kentsel dönüşüm projeleri arasında yerini alacak. İşte Evinpark Fikirtepe'nin resimleri...

Sefa Koyuncu İnşaat Fikirtepe ne zaman başlıyor?

Fikirtepe'de başlaması planlanan Evinpark projesi Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat güvencesiyle hayata geçecek. Proje'de 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunacak. Peki Evinpark Fikirtepe projesi ne zaman başlıyor?

Sefa Koyuncu Evinpark Fikirtepe projesinin ilk görselleri!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat'ın Fikirtepe projesinde çalışmaların 2-3 ay sonra başlaması planlanıyor. Konut, ticaret ve sosyal alanlardan oluşan Evinpark Fikirtepe projesinin ilk görselleri...

Sefa Sirmen'in yeni projesi: Ener Liva - Yuvacık

İzmit siyasetinin önemli ismi Sefa Sirmen, 30 Mart yerel seçimlerindeki siyasi hayal kırıklığının ardından iş dünyasında dev adımlarla ilerliyor. Sirmen'in yeni projesi Ener Liva -Yuvacık

Mahmut Sefa Çelik: Gayrimenkul sektörü 2015'te yüzde 4 büyür!

Sinpaş Holding İştiraki Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, 2014'ün Sinpaş Yapı için başarılı bir yıl olduğunu belirterek, 2015'e de bu ivmeyi hiç kaybetmeden aynı hızla devam etmeyi planladıklarını söyledi.

Sefa Taşkın: Bergama, Atina ve Roma gibi olabilir!

Paris'te düzenlenen "Bergama Çok Katmanlı Kültürel Peyzaj Alanı" konulu tanıtım etkinliğine katılan Bergama eski Belediye Başkanı Sefa Taşkın, "Dünya Kültür Mirası listesine girmek, Bergama'ya açılmış bir kredidir" dedi.

Yenigün İnşaat The House Residence ulaşım bilgileri!

Yenigün İnşaat The House Residence ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 155 konuttan meydana gelen The House Residence projesi Yenigün İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Burger House 90 restorana ulaşacak!

Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

5 yılda Waffle House şubelerinin sayısı 100'e çıkacak!

Blue jean ve spor giyim üreten Fashion Point Giyim’in ortaklarının kısa süre önce hayata geçirdiği Waffle House’ların sayısı 10’a ulaştı. Ortakların 5 yıl içindeki hedefi ise 100 Waffle House açmak.

Hill House Yunuseli projesinde 200 bin TL'ye 3+1!

Atış Yapı imzasıyla Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Hill House Yunuseli projesinde 3+1 normal kat ve 5+1 dubleks dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlıyor.

Özdilek Park AVM Sefa Doğanay ile şenleniyor!

Özdilek Park AVM Sefa Doğanay ile şenleniyor. Özdilek Park İstanbul AVM misafirlerinin karşısına çıkacak olan Sefa Doğanay, birbirinden komik esprileri ile herkese keyifli anlar yaşatacak.

Soho House'dan tarih çıktı!

Serdar Bilgili’nin kiralayıp ‘Soho House’ isimli özel bir kulüp yapacağı eski ABD konsolosluğunun bulunduğu binanın restorasyonunda şaşırtan gelişmeler yaşandı. Boyalı duvarın ardından tarihi resimler çıktı.

Sefa Trade House iletişim Haberi

Sefa Trade House iletişim

Sefa Trade House İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sefa Özgen tarafından kuruldu.

Sefa Trade House İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Şirket öncelikle yasaların izin verdiği çerçevede yabancı gerçek ve tüzel kişilere istedikleri her türlü emlak ve taşınmazın alımı, satımı, kiraya verilmesi ve kiralanması konusunda aracılık ve danışmanlık hizmetlerini vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Sefa Trade House İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Akat Mah.Nispetiye Cad. Ece Apt.No.47/4...