27 / 04 / 2024

Özdilek Park AVM Sefa Doğanay ile şenleniyor!

Özdilek Park AVM Sefa Doğanay ile şenleniyor!

Özdilek Park AVM Sefa Doğanay ile şenleniyor. Özdilek Park İstanbul AVM misafirlerinin karşısına çıkacak olan Sefa Doğanay, birbirinden komik esprileri ile herkese keyifli anlar yaşatacak.



İstanbul’un gözde AVM’si ÖzdilekPark İstanbul, 9 Kasım Pazar günü genç komedyen Sefa Doğanay’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Tek kişilik gösterisiyle ÖzdilekPark İstanbul AVM misafirlerinin karşısına çıkacak Sefa Doğanay, birbirinden komik esprileri ile herkese keyifli anlar yaşatacak.

İstanbulluların gözde alışveriş merkezleri arasında yer alan ÖzdilekPark İstanbul AVM, içinde bulundurduğu önemli markalar ile alışveriş tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. Organize edilen etkinlikleri ile de AVM misafirlerinin keyifli anlar geçirmesini sağlayan ÖzdilekPark AVM, esprileriyle ve tarzıyla sevenlerinin beğenisini kazanan Sefa Doğanay’ı misafirleriyle bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Esprileri ve taklitleriyle herkesin sempatisini toplayan Sefa Doğanay, 9 Kasım Pazar günü saat 15:30’da ÖzdilekPark İstanbul AVM’de hayranlarıyla bir araya gelecek. Tek kişilik gösterisiyle izleyicilerinin karşısına çıkacak Sefa Doğanay gülme garantili şovuyla ÖzdilekPark İstanbul AVM misafirlerine eğlenceli anlar yaşatacak.



Geri Dön