09 / 05 / 2024

sefa doğanay etkinlşkleri

sefa doğanay etkinlşkleri

Özdilek Park AVM Sefa Doğanay ile şenleniyor. Özdilek Park İstanbul AVM misafirlerinin karşısına çıkacak olan Sefa Doğanay, birbirinden komik esprileri ile herkese keyifli anlar yaşatacak.

Tapu müdürlüklerinde 2 buçuk milyonun üzerinde kimlik doğrulama işlemi yapıldı!

Son dönemde tapu müdürlükleri, bankalar, noterler, sınav merkezleri, belediyeler ve ziyaretçi kabul noktalarında çipli kimlik kartı ile kimlik doğrulama işlemleri yapılıyor.

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Doğanay tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

EPDK’dan kritik doğalgaz açıklaması! Hemen bakın!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen iki büyük depremin elektrik piyasasındaki önlisans ya da üretim lisansı sahibi tüzel kişilerle doğalgaz piyasasındaki lisans ve sertifika sahibi gerçek ve tüzel kişilerin bazı süreli yükümlülükleri açısından "mücbir sebep" olarak kabul edilmesine karar verildi.

Doğal gaz zamları ve yeni tarife uygulaması tüketimi azalttı

PALMET Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, Türkiye'nin en önemli sanayi merkezlerinden olan Gebze ve Kocaeli'de doğal gaz zamları sonrasında tüketimin azaldığını bildirdi.

Bebek Avenue Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bebek Avenue Turizm Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 75 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Fatma Doğanay tarafından kuruldu.

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Doğanay tarafından kuruldu.

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Furkan Doğanay tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul su kaynaklarına geri dönüşü olmayan zararlar verebilir!

Kanal İstanbul planını değerlendiren Prof. Dr. Doğanay Tolunay, projenin İstanbul’un su kaynaklarına geri dönüşü olmayan zararlar vereceğini, “İstanbul’un geleceği söz konusu. Bilimin ışığında ilerleyin” dedi...

Doğanay Tolunay'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kanal İstanbul için yıllık 8 milyar dolar gelir getireceği haberlerini değerlendiren Prof. Dr. Doğanay Tolunay: “2006-2019 arasındaki gemi geçiş sayıları incelendiğinde mümkün değil.” yorumunda bulundu..

Doğuş İnşaat dünyanın en büyükleri listesinde!

1951 yılında kurulan Doğuş İnşaat zaman içinde dünya devi oldu. Dünyanın en büyükleri listesinde yer aldı. Firma şu anda yeni bir iş için çalışmalarına ara verdi.

Öz Doğanay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Doğanay Yapı İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sevilay Doğanay tarafından kuruldu. 

sefa doğanay etkinlşkleri Haberi

sefa doğanay etkinlşkleri

İstanbul’un gözde AVM’si ÖzdilekPark İstanbul, 9 Kasım Pazar günü genç komedyen Sefa Doğanay’ı ağırlamaya hazırlanıyor. Tek kişilik gösterisiyle ÖzdilekPark İstanbul AVM misafirlerinin karşısına çıkacak Sefa Doğanay, birbirinden komik esprileri ile herkese keyifli anlar yaşatacak.

İstanbulluların gözde alışveriş merkezleri arasında yer alan ÖzdilekPark İstanbul AVM, içinde bulundurduğu önemli markalar ile alışveriş tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. Organize edilen etkinlikleri ile de AVM misafirlerinin keyifli anlar geçirmesini sağlayan ÖzdilekPark AVM, esprileriyle ve tarzıyla sevenlerinin beğenisini kazanan Sefa Doğanay’ı misafirleriyle bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Esprileri ve taklitleriyle herkesin sempatisini toplayan Sefa Doğanay, 9 Kasım Pazar günü saat 15:30’da ÖzdilekPark İstanbul AVM’de hayranlarıyla bir araya gelecek. Tek kişilik gösterisiyle izleyicilerinin karşısına çıkacak Sefa Doğanay gülme garantili şovuyla ÖzdilekPark İstanbul AVM misafirlerine eğlenceli anlar...