07 / 05 / 2024

Sefaköy Boulevard değerleme raporu 2021

Sefaköy Boulevard değerleme raporu 2021

Servet GYO tarafından Sefaköy Boulevard projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sefaköy Boulevard'ın değeri ne kadar oldu?

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!

Sinpaş tarafından istanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 5 blok olarak inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 konut bulunuyor.

Sinpaş Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin 24 ay vade avantajı!

Sinpaş imzası ile hayata geçirilen Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Boulevard Çankaya ve Sefaköy'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi Ekim 2022!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat...

Sefaköy Boulevard için imzalar atılıyor! 

Servet GYO, Sefaköy Boulevard projesinin inşaatının tamamını üstlenmek ve inşa edilecek bağımsız bölümlerin bir kısmını satarak hasılatını paylaşmak üzere Arı Finansal Kiralama A.Ş. ile sözleşme imzalanmasına karar verdi...

Sefaköy Boulevard'ın değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Sefaköy Boulevard projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sefaköy Boulevard'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Ormanköy gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ormanköy projesi için hazırlatılan değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir geliyor! Yeni proje!

Boulevard Çankaya projesi için ön satış sürecini başlatan Sinpaş GYO, Boulevard Sefaköy ve Boulevard Finans Şehir projelerini de çok yakında satışa çıkaracak.

İş GYO Kasaba Evleri 2020 yılı değerleme raporu!

İş GYO, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Ömerli Mahallesi, 115 ada, 5 parsel üzerinde yer alan Kasaba Evleri projesinin değerleme raporunu yayınladı. 

Yeşil GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Yeşil GYO'nun portföylerinde bulunan varlıklar için ve 2021 yılı için Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile  De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak...

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Vakıf GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan ve değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ firmasından değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Sefaköy Boulevard değerleme raporu 2021 Haberi

Sefaköy Boulevard değerleme raporu 2021

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Sefaköy Boulevard Projesine ait 2021 Yıl Sonu Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Değerlemeye konu taşınmazlar, İStanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Gültepe (Safra) Mahallesi, Halkalı Sokak üzerinde, 13222-13223 parsel numaralı arsalardan meydana geliyor. Taşınmazların yakın çevresinde mesken olarak kullanılan 5-6 katlı konut yapılaşması, özel okulları ve resmi kurum binaları yer alıyor. İstanbul Arel Üniversitesi Sefaköy Yerleşkesi'nin güneyinde, E-5 Karayolu'nun kuzeyinde yer alan arsalar Sefaköy Metrobüs İstasyonu'na yakın mesafede konumlanıyor. Yakın çevresinde, İBB Metin And Kütüphanesi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ortaokulu, Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü, Torkam E-5 projesi ve İstanbul Atatürk Havaalanı gibi noktalar bulunuyor. Taşınmazlara ulaşım E-5 Karayolu Sefaköy Kavşağı üzerinden sağlanabiliyor. Taşınmazlar E-5 Karayolu'na 130 metre, Basın Eskspres Bağlantısı'na 1 kilometre,...