29 / 04 / 2024

Sefaköy Kuyumcukent Havaalanı Havaray Hattı

Sefaköy Kuyumcukent Havaalanı Havaray Hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda rahatlık sağlamak amacıyla toplam 8 havaray projesinin planları dahilinde olduğunu belirtmişti. Peki planlanan projeler arasındaki Sefaköy Kuyumcukent Havalimanı Havaray Hattı ne zaman başlayacak?

Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri!

Daire alanlarının 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daireden meydana geliyor. Sefaköy Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Atatürk Havaalanı ’na 3 dakika mesafede yükseliyor.

Keleş Center Airport Sefaköy projesi Aralık'ta başlıyor!

Keleş İnşaat'ın Küçükçekmece Sefaköy projesinde hazırlıklar devam ediyor. Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilecek proje Keleş Center Airport adıyla satışa sunulacak. Projenin satışı Aralık ayında başlayacak...

1998 yılında Galatasaray, Sefaköy'de kompleks inşa edecek!

1998 yılında Milli Emlak'tan Sefaköy'de 80 bin metrekarelik arsa kiralayan Galatasaray Kulübü, 30 yıllığına kiraladıkları arsaya spor tesisi ile birlikte otel ve alışveriş merkezi inşa edecekmiş.

Babacan Yapı Sefaköy projesi 1 ay sonra ön satışta!

1 ay sonra ön satışa çıkacak olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. 16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan projede residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezi yer alacak.

Başakşehir-Sefaköy-Halkalı Havaray imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Başakşehir İlçesi, Sefaköy - Halkalı Havaray Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15 Mayıs 2015 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Karesi Sefaköy'de asfalt sorunu çözüldü!

Karesi Belediyesi, Karesi'nin çehresini değiştirmeye, modern bir şehir oluşturmaya devam ediyor. İlçede 'asfalt seferberliği' ilan eden, ekipler, son olarak Sefaköy Mahallesi'ni tozdan ve çamurdan kurtardı.

İzmir Urla Sefaköy vilları satışa sunuldu!

Birbirinden farklı evlerle seçkin kesime hitap ediyor. İzmir'in seçkin ailelerin ilgi gösterdiği Urla'da hayata geçirilen Sefaköy Villaları projesinin son parselindeki villalar satışa sunuldu.

Toya Moda Sefaköy satış ofisi!

Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0212 424 54 34 olarak belirlendi. Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika yakınlıkta olan projede konutların 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Sefaköy Toya Moda güncel fiyatlar!

Satış süreci devam eden Toya Moda Residence'de teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projede tamamı peşin alımlarda yüzde 8 indirim uygulanıyor. İşte Sefaköy Toya Moda güncel fiyatlar...

Joylife Turizm Seyahat Ve Organizasyon Limited Şirketi Sefaköy Şubesi açıldı!

Joylife Turizm Seyahat Ve Organizasyon Limited Şirketi Sefaköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Küçükçekmece'de açıldı.

Sefaköy Armoni Park AVM bayramda açık mı?

Sefaköy Armoni Park AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Sefaköy Armoni Park AVM bayramda açık mı? Sefaköy Armoni Park AVM bayramda kaçta açılır?

Sefaköy Gülpark Suits adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan proje 45 adet daire yer alıyor. Sefaköy Gülpark Suits adres bilgileri kapsamında TEM’ e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi!

Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0212 471 0 420 olarak belirlendi.

Sefaköy Kuyumcukent Havaalanı Havaray Hattı Haberi

Sefaköy Kuyumcukent Havaalanı Havaray Hattı


İstanbul'un ulaşımını rahatlatmak amacıyla planlanan havaray projelerinden Sefakoy Kuyumcukent Havalimanı Havaray hattı için henüz ihaleye çıkılmadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin belirlediği toplam 8 havaray projesi var.


Sefaköy Kuyumcukent Havalimanı Havaray Hattı projesi 7,2 kilometre uzunluğunda olacak. Bölgede havaray dışında yapılması planlanan Ataköy - İkitelli Metro Hattı projesi de bulunuyor.

 Sefaköy Kuyumcukent Havalimanı Havaray ne zaman başlayacak?



Öncelik Ataköy - İkitelli Metrosu


Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesinin güzergah ve istasyonlarının belirlenmesi için etüt proje çalışmaları devam ediyor. Ataköy - Sefaköy aksında planlanan Ataköy - İkitelli Metro Hattı'na öncelik verilecek. Ataköy - İkitelli Metrosu için bu yıl ihaleye çıkılacak. 


Planlanan bu havaray ve metro projesiyle bölgenin rahatlaması hedefleniyor. Ataköy - İkitelli Metro yapımı 2019 yılına kadar tamamlanacak. Sefaköy Kuyumcukent Havalimanı Havaray projesinin 2019 yılı sonrasına kalacak.


Yeni ofis, otel ve...