16 / 05 / 2024

Sefaköy Torkam satışları

Sefaköy Torkam satışları

Sefaköy Torkam E-5 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 28 Temmuz Cumartesi günü satışa sunulan projede rezidans ve ofisler satılıyor.

Radius Sefaköy satışta! Yeni proje!

Mutlu İnşaat tarafından inşa edilen Radius Sefaköy projesi Uğur Okullarının hemen yanı başında yükseliyor. Projenin satışları başlamış olup fiyatları belli oldu. Peki Radius Sefaköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte Radius Sefaköy projesi ile ilgili ayrıntılar...

Konut sektöründe düşük nabız: Kredi faizleri yükseldi satışlar çakıldı! 

Konut kredisinin yükselmesi ve bankaların kredi musluğunu kısması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Bu kapsamda İZEKO Başkanı Güleroğlu, konut kredisi faiz oranlarının aşağı çekilmesi ve limitlerin de yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

New York Times'tan çarpıcı başlık: Türk yalı satışlarında patlama!

Türk Yalı satışlarında patlama yaşanıyor. Son 3 yılda satışlar yüzde 20- 25 oranında arttı. İşte ne çok tercih edilen bölgeler...

Ankara'da konut sektörü büyüyor! Satışlar katlandı! 

Fırat Life COO’su Ahmet Fırat, Ankara'daki konut satışlarıyla ilgili konuştu. İşte Ahmet Fırat'ın o değerlendirmeleri...

Akaryakıt fiyatları araç fiyatlarını da yükseltti! Satışlar yarı yarıya düştü!

Rusya Ukrayna arasındaki savaş dünya piyasasını olumsuz yönde etkiledi. Savaş sebebiyle akaryakıt fiyatları yükseldi. Bu artış ikinci el araç piyasasında satışların düşmesine neden oldu.

Sinpaş Boulevard Sefaköy ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun Boulevard Sefaköy projesinde ön satışlar başladı. Projede 390 adet konut ve ticari alanlar yer alıyor.

İzole tatile yöneliş çekme karavan satışlarını artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle izole tatil yapmak isteyenlerin çekme karavana yönelmesi satışları canlandırdı.

Sefaköy Torkam E-5 fiyat listesi 2019!

Sefaköy Torkam E-5 fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki ticari alanların fiyatı 770 bin TL ile 4 milyon 230 bin TL arasında değişiyor.

Sefaköy Torkam E-5 daire fiyatları!

Florya-Sefaköy aksında Torkam İnşaat imzasıyla hayata geçirilen  Torkam E-5 projesinde yer alan rezidans ve ofisler 28 Temmuz Cumartesi günü satışa sunulacak. İşte, Sefaköy Torkam E-5 daire fiyatları... 

Sefaköy Torkam E-5 satış ofisi!

Sefaköy Torkam E-5 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 28 Temmuz Cumartesi günü satışa sunulan projede rezidans ve ofisler satılıyor.

Sefaköy Torkam E-5 projesi!

Sefaköy Torkam E-5 projesinde rezidans ve ofisler 28 Temmuz Cumartesi günü satışa sunuluyor. İstanbul Sefaköy'de hayata geçirilen projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor. 

Sefaköy Oerlikon satış ofisi!

Sefaköy Oerlikon satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden meydana gelecek karma proje 2 bloktan oluşacak. 

Konut satışları canlılığını koruyor!

Konut satışlarında yeni rekor bekleniyor. İlk 11 ayda geçen yılki satışların üzerinde konut satışı gerçekleştirildi. 

Sefaköy Torkam satışları Haberi

Sefaköy Torkam satışları

Torkam E-5 projesi, 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkandan oluşuyor. Dükkanların daha sonra satışa çıkacağı projede rezidans ve ofisler 28 Temmuz Cumartesi günü satılacak.

Florya-Sefaköy aksında yer alan Torkam E-5 projesi 20 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İçinde metro istasyonu da olacak proje 4 blok olarak tasarlanıyor. 

900 milyon TL yatırım bedeline sahip Torkam E-5 projesi E-5 kenarında minibüs ve metrobüs hattına yürüme mesafesinde bulunuyor.


Torkam E-5 projesi daire alanları :
53,5 metrekare 1+1
71-102,5 metrekare 2+1
118-121 metrekare 3+1  

 
Birçok sosyal alana sahip projede fitness, sauna yer alıyor. Projede fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.
 

Sefaköy Torkam E-5 satış ofisi!
Tel: 444 45 43
Web: http://torkame5.com/
Ezgi...