21 / 05 / 2024

Seferihisar Belediyesi öğretmenevi satış

Seferihisar Belediyesi öğretmenevi satış

Seferihisar Belediyesi, öğretmenevi ile Sığacık Yat Limanı karşısındaki 2 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı, “Biz belediyenin mallarının satışına tepki göstermekten bıktık, Başkan Tunç Soyer satmaktan bıkmadı” diy

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Seferihisar Belediyesi, gayrimenkullerini satışa çıkardı!

İzmir Seferihisar Belediyesi, günü birlik tesis imarlı arsayı 7 milyon 250 bin liradan satışa çıkardı. 

Seferihisar Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir İli Seferihisar Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan 2 adet arsayı 7 milyon 250 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 30 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Seferihisar’da imar planını çocuklar yapıyor!

Dünyada bir ilk olan ve çocukların kentin yönetimine aktif olarak katılım sağladıkları “Çocuk Belediyesi” projesiyle ses getiren Seferihisar Belediyesi, 2019 yılında da çocuklar ile birlikte Ulamış Mahallesi'nde bir alanı imar planı yapmaya hazırlanıyor. 

Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatında önemli derecede ilerleme sağladı.

Seferihisar'daki araziler parsel parsel satışta!

Seferihisar Belediyesi'ne ait taşınmazların parsel parsel satıldığı iddia edildi. Belediye ait 11 arazi 11 milyon lira muhammen bedelle satılacak.

İzmir Seferihisar'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferihisar Belediyesi, Sığacık Mahallesi'ndeki Koruma Amaçlı İmar Planında Günübirlik Tesis Alanında kalan arsayı ihale ile satıyor...

Hekimhan Belediyesi'nden imar barışı bilgilendirme toplantısı!

Hekimhan Belediyesi, öğretmenevi Konferans Salonunda imar barışı ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Trabzon Öğretmenevi ve ortaokulu inşaatı başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kent yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Trabzon Öğretmenevi ve ortaokulu inşaatı başladı.

Trabzon Öğretmenevi'nin ihalesi yapıldı!

Tarihi Karagöz Meydanını yeniden Trabzon’a kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmenevi’nin ihalesini gerçekleştirdi.

Küçükçekmece Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şehit Fethi Sekin Öğretmenevi’nin açılışı gerçekleşti.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı'nın ihalesi Ocak'ta!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca, Öğretmenevi Kavşağı projesi kapsamında yapılacak kazı çalışmaları esnasında trafiğe kapatılacak caddenin yerine alternatif güzergahların belirlendiği bildirildi.

Seferihisar Belediyesi öğretmenevi satış Haberi

Seferihisar Belediyesi öğretmenevi satış


Seferihisar Belediyesi, öğretmenevi ile Sığacık Yat Limanı karşısındaki 2 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı, “Biz belediyenin mallarının satışına tepki göstermekten bıktık, Başkan Tunç Soyer satmaktan bıkmadı” diye konuştu


Bütünşehir yasası kapsamında köy mallarını köylüye devretme kararı alan Seferihisar Belediyesi, mülkü kendisine ait öğretmenevi ile ilçenin en değerli arsasını satışa çıkardı. Şubat ayında ihaleye çıkılacak öğretmenevine 1 milyon TL, arazi için muhammen bedel olarak 900 bin lira belirlendi. 


'Satılacak yer kalmadı'

Karara tepki gösteren Seferihisar eski Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı, "Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, köylüye verdiği arazilerinin değeri, satılığa çıkardıklarının onda biri etmez. Oraların maddi değeri olmadığı için köylülere bağışlayacağını söyledi. Seferihisar Belediyesi ben bıraktığımda mülk olarak Türkiye'nin büyük illerinden bile daha...