15 / 05 / 2024

Seferihisar Belediyesine haciz mi geldi

Seferihisar Belediyesine haciz mi geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yüz milyonları aşan borçlarına karşın İzmir'de CHP'li Seferihisar Belediyesi'nin banka hesaplarına ve 477 parça gayrimenkulüne haciz kondu.

Seferihisar Belediyesi'nin 477 gayrimenkulüne haciz kondu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yüz milyonları aşan borçlarına karşın İzmir'de CHP'li Seferihisar Belediyesi'nin banka hesaplarına ve 477 parça gayrimenkulüne haciz kondu.

Haciz nasıl başlar?

Haciz, borçlu kişinin borcu kadar menkul, gayrimenkul ve üçüncü kişilerdeki hak ve alacaklarına kısıtlama yapılması,el konulması durumudur.Peki haciz nasıl başlar?İşte haciz başlama süreci..

Haciz süreci nasıl işler?

Yargıtay kararları kapsamında da ele alınan haciz işlemleri belirli bir prosedüre göre yapılıyor.Peki haciz süreci nasıl işler?Eve haciz geldiğinde hangi eşyaların haczi yapılabiliyor?

Seferihisar Belediyesi'nin SeferiKart projesiyle birinci oldu!

TUSİAD ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından Vodafone ana sponsorluğunda düzenlenen 12. eTürkiye (eTR) Ödülleri, TBMM’de gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Seferihisar Belediyesi, SeferiKart projesiyle birinci oldu..

Haciz memuru evden eşya alabilir mi?

Borçlunun borcunun ödememesi durumunda alacaklı borcun tahsili için icra talebinde bulunması ve İcra memurlarıyla eve gelinmesine haciz deniyor.Peki,haciz memuru evden eşya alabilir mi?

Haciz memuru evden ne alabilir?

Borçlunun borcunu ödememesinden dolayı, alacaklı icra memuru aracılığı ile borçlunun evine gelerek kimi eşyalara haciz koyabiliyor; kimi eşyalar ise haczedilemiyor.Peki,haciz memuru evden ne alabilir?

Haciz eve nasıl gelir?

Alacaklıya olan borcun ödenmemesi halinde, alacaklı borcun tahsili için icra memuru ile birlikte borçlunun evine gidebiliyor.Peki, haciz eve nasıl gelir? Eve hacizin gelmesi durumda ne yapılır?

Haciz eve gelir mi?

Borcu olan bir kimsenin, borcunu alacaklı kişiye ödememesi halinde, alacaklı kişi icra müdürü ile birlikte, haciz işlemlerine başlayabiliyor.Peki,haciz eve gelir mi?Haciz talep örneği nasıl yazılır?

TOKİ kaç müteahhite haciz gönderdi?

TOKİ şimdiye kadar kaç müteahhitle icralık oldu? Toplu Konut İdaresi, kaç yüklenici firmaya haciz ihbarnamesi gönderdi? TOKİ, icralık olduğu müteahhiterden nasıl haberdar oluyor? Sayıştay raporunu güncelleyen icralık TOKİ müteahhiti sayısı kaç oldu?

Kiler GYO İzmir Seferihisar değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İzmir Seferihisar değerleme raporunu yayınladı.

Seferihisar ve Kemalpaşa altyapı yatırımları toplam 4 milyon TL!

İZSU Genel Müdürlüğü, yılın son ayında Seferihisar’da yağmur suyu hattı, Kemalpaşa’da da kanal alt yapısı yatırımlarına başlıyor. İki çalışmanın toplam maliyeti 4 milyon liraya ulaşıyor.

Aile konutu şerhi varsa haciz gelir mi?

Aile konutu, resmi olarak evli olan kimselerin yaşamaları ve düzenli yerleşim amacıyla kullandıkları; tapuda şerhli yere deniyor. Peki, evin tapusunda aile konutu şerhi varsa haciz gelir mi?

Fulden Uras’ın evine haciz kondu!

Şarkıcı Fulden Uras’ın Sarıyer Zekeriyaköy’de dubleks evine son olarak bir bankaya olan 7 bin TL’lik borcu nedeniyle haciz kondu. Banka avukatlarının, evin satışı için harekete geçtiği ve ihtar gönderdiği öğrenildi.

Seferihisar Belediyesine haciz mi geldi Haberi

Seferihisar Belediyesine haciz mi geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yüz milyonları aşan borçlarına karşın İzmir'de CHP'li Seferihisar Belediyesi'nin banka hesaplarına ve 477 parça gayrimenkulüne haciz kondu. Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Ankara başta olmak üzere AKP'li belediyelerin borçlarını bilmeyen yok ancak bu şekilde bizim elimize ve ayağımızı prangalıyorlar” dedi.


Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyenin borçları nedeniyle hem Sosyal Güvenlik Kurumu, hem de Mal Müdürlüğü'nden baskı yediklerini belirterek, haksı cezalar zinciriyle yüzyüze kaldıklarını söyledi.


Toplam borçlarının 31 milyon lira olduğunu da belirten Soyer şunları dile getirdi:


“Ankara gibi daha nice belediyenin milyarlarca liralık borçlarını bilmeyen yok. Biz hiçbir zaman bu borçları ödemeyeceğimizi söylemedik, geriye yönelik bir enkaz edebiyatı da yapmadık. Ancak elimize kelepçe, ayağımıza pranga bağladılar. Bu adaletten yoksuk siyasi bir yaklaşımdır. Bu hacizler ve borçlar nedeniyle kamu hizmeti...