02 / 05 / 2024

seferihisar hayvan yuvası

seferihisar hayvan yuvası

Sayısız yardım projesine maddi ve manevi destek veren Tarkan, şimdi de Seferihisar'da yapılacak hayvan yuvası için 500 bin lira bağışladı. Megastar, son yıllarda kalbinde ayrı bir yeri olan Seferihisar için yine kolları sıvadı.

Seferihisar Belediyesi 9 taksitle arsa satıyor!

Gayrimenkul satışlarıyla meşhur Seferihisar Belediyesi, bu alandaki "icraatlarına" bir yenisini ekledi. Talibi çıkmayan iki arsayı almak isteyenlere yarısı peşin, yarısı 9 taksit kolaylığı getirildi.

İzmir Seferihisar'da 7.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir Seferihisar Belediye Başkanlığı, Sığacık Akkum mevkiinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 7 milyon 559 bin TL olarak belirlendi.

Öger Tours, 2016 programına Seferihisar'ı ekledi!

Dünyanın en önemli turizm şirketlerinden biri olarak milyonlarca kişiye tatil imkanı sunan Öger Tours, 2016 programına İzmir’in ’cittaslow’ (sakin şehir) ünvanlı ilçesi Seferihisar ve mahallesi Sığacık’ı da ekledi

Sarıyer'e doğalgaz ısıtmalı hayvan bakımevi inşa edildi!

İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Kısıkkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nda, 83 personelle başıboş kedi ve köpeklere hizmet veriyor. Sokak hayvanlarına Sarıyer'de doğalgaz ısıtmalı ameliyathaneli tesis yapıldı.

Kiler GYO Seferihisar arsa değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir ili, Seferihisar ilçesi, Payamlı mahallesi, Galinos mevkii, 1 pafta, 1356 parsel üzerinde yer alan, arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı.

Bingöl Karlıova'da modern hayvan pazarı yapılacak!

Karlıova Belediye Başkanı Bingöl, Bakan Yılmaz’ın desteğiyle 2 milyon liralık modern bir hayvan pazarının yapılacağını söyledi.

Bingöl Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yapıldı!

Konu hakkında açıklamada bulunan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Hayvan Bakımevi Projesi’nin 16 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacağını ifade etti.

Bingöl'de Hayvan pazarı projesi 250 günde tamamlanacak!

Yeni çevre yolu üzerinde 6 bin 400 metrekare alan üzerine yapılacak Canlı Hayvan Pazarı 250 günde tamamlanacak.

Bingöl Belediyesi canlı hayvan pazarı tesisi yapacak!

Belediye Başkanı Barakazi: "Yeni çevre yolu üzerinde 6 bin 400 metrekare alan üzerine Canlı Hayvan Pazarı yapacağız. Tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte Bingöl hayvan ticareti açısından cazibe merkezi olacaktır" dedi.

Seferihisar Belediyesi 4 taşınmazı daha ihaleyle satışa çıkardı!

Seferihisar Belediyesi'nin rekor sayıda gayrimenkul satışına ilişkin haberlerin yer aldığı gün , resmi internet sitesinden 4 taşınmazın daha ihaleyle satışa çıkarıldığı duyuruldu.

İzmir Seferihisar'da 9.2 milyon TL'ye 3 arsa!

İzmir Seferihisar Belediyesi, Seferihisar'da bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 9 milyon 259 bin TL olarak belirlendi.

Seferihisar'da binalar tek tip olacak!

İzmir Seferihisar'da artık yeni yapılacak binaların projeleri, imar müdürü, mimar ve heykeltıraşlardan oluşan Estetik Kurul'un denetlemelerinin ve onayının ardından ruhsat alabilecek

Seferihisar Belediyesi'nin arazi satışlarına tepki geldi!

Seferihisar Belediyesi Tunç Soyer'in başkanlığı döneminde, 75 milyon lira değerinde gayrimenkul satmış. Paraların personel maaşı ve seyahatlere harcandığı iddia ediliyor.

seferihisar hayvan yuvası Haberi

seferihisar hayvan yuvası

Türk Pop Müziği'nin dev ismi Tarkan, kalbinin güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bugüne kadar sayısız sosyal sorumluluk projesine destek veren Megastar, son yıllarda kalbinde ayrı bir yeri olan Seferihisar için yine kolları sıvadı. Seferihisar Doğa Okulu'nun kurucuları arasında yer alan ünlü sanatçı, bu kez aynı bölgedeki sokak hayvanları için harekete geçti. 


HERKESE ÇAĞRI 


Megastar, İzmir'in 'sakin şehir' unvanlı ilçesi Seferihisar'da belediye tarafından kurulacak hayvan yuvasına ilk destek veren isim oldu. Tarkan, rol aldığı videoyla hayvan hakları mücadelesinin Türkiye'deki öncülerinden Prof. Dr. İsmet Sungurbey'in isminin verileceği hayvan yuvasının tamamlanabilmesi için herkese yardım çağrısında bulundu. 300 kedi ve köpeğin barınıp gerekli tedavilerinin yapılacağı yuvanın yüzde 70'lik bölümünü tamamlanırken Megastar'ın desteğinin sadece 'video çekmekle' kalmadığı da ortaya çıktı. Sürekli konu olan servetinin...