18 / 05 / 2024

seferihisar şebeke yenileme çalışmaları

seferihisar şebeke yenileme çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 3.8 milyon liralık yatırımla Seferihisar’ın Turgut, İhsaniye, Çamtepe, Beyler, Gölcük ve Gödence mahallelerini sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşturacak.

İzmir Seferihisar’ın 6 mahallesine yeni şebeke geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 3.8 milyon liralık yatırımla Seferihisar’ın Turgut, İhsaniye, Çamtepe, Beyler, Gölcük ve Gödence mahallelerini sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşturacak.

İzmir Güzelyalı'daki yenileme çalışmaları tamamlanamıyor!

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU tarafından başta 76 sokak olmak üzere bir çok sokakta şebeke yenileme çalışmaları kapsamında mazgallar döşendi ve yollar yenilendi. Ancak aradan geçen 9 aylık süreçte sokaklardaki çalışmalar hala sona ermedi.

Manisa Gökçukur’un altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinin Gökçukur mahallesinde yürütülen kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatlarını yenileme çalışmalarını tamamladı.

Doğanbey ve Payamlı’ya 10 milyon liralık yatırım!

İZSU, Seferihisar’ın Payamlı ve Doğanbey mahallelerinin içme suyu şebekesini yeniliyor. Toplam 150 kilometrelik içme suyu şebeke yenileme işi kapsamında, İZSU Genel Müdürlüğü 10 milyon liralık yatırım yapılacak.

Kızılpınar'da çalışmalar başladı!

TESKİ tarafından Kızıipınar'ın kanalizasyon şebekesinin projelendirilme çalışması hayata geçirilirken, çalışma neticesinde iller Bankasından 27 milyon TL'lik kredi ile 90 bin metrekarelik alanda şebeke yenileme yapılacak.

Balçova su kesintisi Kasım 2014!

Yürütülen yol çalışmaları nedeniyle branşman ve şebeke yenileme çalışması yapılacak. Balçova'da 1 Kasım Cumartesi 2014 ile 15 Kasım Cumartesi 2014 tarihleri arasında su kesintisi yapılacak yerler haberimizin içinde yer alıyor...

Narlıdere su kesintisi Kasım 2014!

İzmir Narlıdere ’de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, yürütülen yol çalışmaları nedeniyle branşman ve şebeke yenileme çalışması yapılacak. Su kesintisi yapılacak yerler haberimizin içinde yer alıyor...

Seferihisar Sığacık’ta 220 evin çehresi değişti!

Turizmin parlayan yıldızı Seferihisar’ın sevimli mahallesi Sığacık’ın çehresi, 220 evi kapsayan yenileme ve düzenleme çalışmalarıyla değişti. Çalışmalar kapsamında elektrik ve su bağlantıları yapılırken, yollar granit küp taş döşendi.

Seferihisar Sığacık'ta 220 ev turizme kazandırıldı!

Sığacık’ın çehresi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi’nin “sihirli dokunuşuyla” değişti. Bölgeyi kalkındırmak için başlatılan proje kapsamında yenileme ve düzenleme çalışmaları tamamlanan 220 ev turizme kazandırıldı.

Seferihisar Sığacık Kaleiçi’ndeki yenileme çalışmaları devam ediyor!

Sığacık Kaleiçi’ndeki İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen yenileme ve düzenleme çalışmaları hızla devam ederken, güzelleşen sokaklar ve evler bölgenin çehresini değiştirmeye başladı.

Sığacık Kaleiçi'ndeki yenileme çalışmaları bölgenin çehresini değiştiriyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Sığacık Kaleiçi 'nde sürdürdüğü yenileme ve düzenleme çalışmaları, sokaklar ve de evler tarihi bölgenin çehresini değiştirmeye başladı.

Seferihisar Orhanlı'da İZSU'nun yeni şebekesi protesto edildi!

Seferihisar Orhanlı köylüleri, İZSU 'nun yeni şebeke projesine isyan etti. Projeyle kendi elleriyle getirdikleri içme suyu hattının kapandığını söyleyen köylüler dün köy meydanında eylem yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 150 milyon TL'lik içme suyu şebekesi döşeyecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 ve 2015 yıllarında Menderes, Seferihisar, Torbalı, Selçuk ve Bayındır’da 1476 kilometre uzunluğunda yeni şebeke döşeyecek. Bu yatırımın tutarı yaklaşık 150 milyon TL. olacak.

seferihisar şebeke yenileme çalışmaları Haberi

seferihisar şebeke yenileme çalışmaları


Eskiyen içme suyu şebekeleri nedeniyle su sıkıntısı yaşayan ilçeler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşuyor. 194 milyon liralık yatırımla kentte 1400 kilometrelik yeni içme suyu şebekesi yatırımını sürdüren İZSU, son olarak Seferihisar’da Turgut, İhsaniye, Çamtepe, Beyler, Gölcük ve Gödence mahallelerinin içme suyu şebekesini yenileyecek. İhale kapsamında Urla’daki Kuşçular Köyü’nde de şebeke yenileme çalışması yapılacak. 3.8 milyon liraya mal olacak imalatlar önümüzdeki günlerde başlayacak ve 300 günde tamamlanacak. Bu çalışmalar kapsamında 7 köy, 60 kilometre uzunluğunda basınca dayalı, sağlıklı  ve uzun ömürlü içme suyu şebekesine kavuşacak.



İzmir Büyükşehir...