17 / 05 / 2024

Seferihisar Ürkmez Yat Limanı nereye yapılacak

Seferihisar Ürkmez Yat Limanı nereye yapılacak

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İzmir Seferihisar'da yat limanı inşası için düğmeye bastı. Seferihisar Ürkmez Yat Limanı, 32 milyon 520 bin TL'ye mal olacak, 2 yılda bitecek, 25 yıl işletilecek... İşte projeden detaylar...

İmar barışı fırsatçıları İzmir Seferihisar'da da boş durmadı!

İmar Barışı’nın halen yürürlükte olmasını fırsat bilenler, İzmir Seferihisar’ın Ürkmez ve Doğanbey mahallelerinde yeni binalar yaparak imar barışına başvuruyor.

İzmir Seferihisar'da yapılacak yat limanı TBMM'de!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan yat limanı meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Seferihisar'a 82 milyon liralık yatırım!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir'in Güzelbahçe, Seferihisar, Menderes ve Selçuk ilçeleri ile Aydın'ın Kuşadası ilçelerini birbirine bağlayan 82 milyon lira maliyetli proje yaptıkları söyledi...

İzmir’de arsa ve arazi yatırımları hız kesmiyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin İzmir’de gerçekleştirdiği araştırmaya göre İzmir’de arsa ve arazi yatırımları gün geçtikçe artıyor. Arsa- arazi yatırımlarıyla dikkat çeken ilçeler ise Urla, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Torbalı, Menemen ve Seferihisar şeklinde sıralanıyor.

Kiler GYO Seferihisar'daki gayrimenkul satışını tamamladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO Seferihisar'daki gayrimenkul satışını tamamladı.

Kiler GYO, Seferihisar'daki arsasını 10.6 milyon dolara sattı!

Kiler GYO, İzmir Seferihisar'da yer alan 49 bin 949 metrekarelik arsasını KDV dahil 10 milyon 620 bin dolar Turaçlar Yatırım'a sattı.

İzmir Seferihisar’ın 6 mahallesine yeni şebeke geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 3.8 milyon liralık yatırımla Seferihisar’ın Turgut, İhsaniye, Çamtepe, Beyler, Gölcük ve Gödence mahallelerini sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşturacak.

İzmir Seferihisar emlak yatırımcısını sevindirdi!

Fiyat artışlarında İstanbul ile yarışan İzmir'de konut fiyatları bu yıl yüzde 22,8 yükseldi. İzmir'de emlak yatırımcısına en büyük getiriyi getiren ilçe ise Seferihisar oldu.

İZSU'dan 4.2 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Urla’nın Balıklıova, Özbek ve Gülbahçe ile Seferihisar’ın Ulamış ve Düzce mahallerinin yaklaşık 40 yıllık içme suyu şebekelerini 4 milyon 236 bin liralık yatırımla yeniliyor.

Seferihisar'da satılamayan araziler 2 katına yeniden satışa çıktı!

Seferihisar Beiediyesi'nin satışa sunduğu turizm arazileri içinde yer alan Ürkmez'deki 4 bin metrekarelik alan, ilk bedelinin iki katına, 3 milyon 500 bin TL'ye yeniden satışa çıkarılıyor

Kiler GYO Seferihisar arsa değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir ili, Seferihisar ilçesi, Payamlı mahallesi, Galinos mevkii, 1 pafta, 1356 parsel üzerinde yer alan, arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı.

Sakin şehir Seferihisar imara açıldı!

Sakin Şehir Seferihisar'ın Doğanbey-Ürkmez bölgesini kapsayan 1/5000ölçekli imar planı, Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı, bölge imara açıldı. Plana göre 233 hektarlık bölgenin turizm kaynaklı büyümesi amaçlanıyor.

Doğanbey ve Payamlı’ya 10 milyon liralık yatırım!

İZSU, Seferihisar’ın Payamlı ve Doğanbey mahallelerinin içme suyu şebekesini yeniliyor. Toplam 150 kilometrelik içme suyu şebeke yenileme işi kapsamında, İZSU Genel Müdürlüğü 10 milyon liralık yatırım yapılacak.

Seferihisar Ürkmez Yat Limanı nereye yapılacak Haberi

Seferihisar Ürkmez Yat Limanı nereye yapılacak



Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 3. Bölge Müdürlüğü, İzmir'in Seferihisar İlçesi'ne bağlı Ürkmez Beldesi'ndeki Kuşadası Körfezi Doğanbey Limanı'nda hayata geçirilecek yat limanı için düğmeye bastı. 


Seferihisar Ürkmez Yat Limanı, denizde çeşitli büyüklüklerde bağlama kapasitesi 500 yat, karadaki kışlayan kapasitesi ise 100 yat olmak üzere toplamda 600 yat barındırma kapasitesine sahip olacak.


Projenin inşaat döneminin 2 yıl ve işletme süresinin de 25 yıl olacağı planlanıyor.


Seferihisar Ürkmez Yat Limanı projesi 32 milyon 520 bin TL'ye (10 milyon Euro) mal olacak. 





İşte Seferihisar Ürkmez Yat Limanı detayları!


İzmir İli, Seferihisar İlçesi, Ürkmez Beldesi, Kuşadası Körfezi, Doğanbey Limanında, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 3. Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan Seferihisar-Ürkmez Yat Limanı Projesi Seferihisar – Kuşadası yolundan yaklaşık 0.88 km içerde yer almaktadır.




Seferihisar-Ürkmez...