01 / 05 / 2024

şeffaf imar anlayışı gölbaşı belediyesi

şeffaf imar anlayışı gölbaşı belediyesi

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Velihimmetli ve Çayırlı Mahalleleri'ne yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda parselasyon çalışmaları başlayan mahallede vatandaşları bilgilendirerek onların istek ve sıkıntılarını dinledi..

İstanbul'da askıya çıkan imar planları SMS'le cepte!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şeffaf ve katılımcı anlayışla "Askıda Plan SMS'le" hizmetini hayata geçiriyor. 

İstanbul’da imar planı değişiklikleri SMS ile öğrenilebilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yaptığı imar plan değişikliklerini İstanbullulara SMS ile bildirecek. Yeni uygulamayı müjdeleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Artık gizli saklı imar planı değişikliği yok; her şey şeffaf, her şey erişilebilir” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ada bazlı imar anlayışı yaygınlaşmalı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada artık kişiye özel düzenleme anlamına gelen parsel bazlı değil ada bazlı imar anlayışının her yerde yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.

İpekyolu Belediyesi'nde ‘Cbs Ve E-İmar' uygulaması başladı!

Van’ın İpekyolu Belediyesi; çağdaş ve modern belediyecilik anlayışı çerçevesinde üç boyutlu kent bilgi sistemi ile büyük kolaylık sağlayan CBS ve e-imar uygulamalarını hayata geçirdi.

Kırcami'de imar planları tamamlandı!

1.481 futbol sahası büyüklüğünde Kırcami bölgesinde, imar planlarının tamamlandı. Muratpaşa Belediyesi 30 yıldır imar sorunu yaşayan Kırcami’de açık ve şeffaf bir planlama süreci yürüttü.

Ataşehir'de imar planları şeffaf yapılacak!

Başkan Battal İlgezdi, “1/1000’lik planlar Ataşehir Belediye Meclisi’nden geçerken vatandaş neyin nerede olduğunu bilecek. Plan şeffaf yapılacak." dedi.

Kırcami'de parselasyon çalışması şeffaf şekilde olacak!

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami'de imar plan süreçlerini tamamlanmasını ardından kendisine teşekkür ziyaretinde bulunan bölge muhtarlarına parselasyon çalışmasının açık ve şeffaf şekilde gerçekleşeceğini belirtti.

Kırcami imar planı açık ve şeffaf şekilde yapılıyor!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşilova Mahallesi’nde vatandaşlara Kırcami İmar Planı’nı açık ve şeffaf şekilde yaptıklarını söyledi.

Sur'da koruma amaçlı imar planı yapılacak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Sur'a özel bir anlayışla yaklaşıyoruz. Sosyal, ekonomik, tarihi, kültürü, geleneği esas alan bir imar çalışması yürütmek üzere hareket ediyoruz." dedi.

Gümüşhane Köse yeniden imar ediliyor!

Modern Şehircilik anlayışı ile yola çıkan Köse Belediyesi öncelikleri arasına koyduğu şehir imar planlarının genişletilerek yapılması işinin son çalışmaları bitirilmek üzere.

Kepez Park Orman Projesi 17 Aralık'ta tanıtılacak!

Kepez Belediyesi, Kepez Park Orman Projesi, 17 Aralık’ta Kepez Belediye Meclisi’nde tanıtılacak. Tütüncü, "Şeffaf belediyecilik anlayışıyla canlı yayında yaptığımız ihale sonunda da, alanı işletecek firma belirlendi" dedi.

Üç boyutlu kentsel tasarım anlayışına geçilmeli!

Belediyeler ilkel imar planı uygulamalarının ve iki boyutlu imar anlayışının dışına çıkıp üç boyutlu kentsel tasarım anlayışına geçerse, şehir daha medeni bir şekilde gelişimini sürdürür.

Ege Bağatur toplum yararına olmayan imar tadilatlarına izin vermedi!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Çetinkaya, Adana’nın dürüstlüğü, şeffaf ve hesap veren yönetim anlayışıyla belleklerde iz bırakan Adana’nın efsane belediye başkanı Ege Bağatur’u ölümünün 25. yıldönümünde anacaklarını söyledi.

şeffaf imar anlayışı gölbaşı belediyesi Haberi

şeffaf imar anlayışı gölbaşı belediyesi

GÖLBAŞI Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Velihimmetli ve Çayırlı Mahalleleri'ne yaptığı ziyarette imar çalışmaları konusunda vatandaşları bilgilendirdi. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ziyaret ettiği Velihimmetli ve Çayırlı Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Odabaşı, parselasyon çalışmaları başlayan mahallede vatandaşları bilgilendirerek onların istek ve sıkıntılarını dinledi. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, göreve geldikleri günden bu yana Türkiye'ye örnek olacak şeffaf bir yönetim anlayışını esas aldıklarını ifade ederek, "Gölbaşı Belediyesinde esas olan vatandaşla birlikte yönetim anlayışıdır. Bugüne kadar birçok mahallemizde yapılan imar çalışmalarını vatandaşımızla birlikte yaptık. Gölbaşı Belediyesi olarak mahalle sakinlerimizin yanına giderek yapılacak imar planı çalışmaları hakkında tek tek bilgi veriyoruz. Kapalı kapılar arkasında imar çalışması yapmıyoruz. Herkesin gözleri önünde çalışma yapıyoruz. Amacımız Gölbaşılı hemşehrilerimizin hakkının kaybolmaması için çalışmaktır. Bugün de Velihimmetli ve Çayırlı Mahallemizde parselasyon...