02 / 05 / 2024

Şeffaf Mekan workshop

Şeffaf Mekan workshop

Sosyal sorumluluk amacı güden ve alüminyum cephe sistemleriyle tasarlanan tüm şeffaf mekân fikirlerinin kullanılacağı workshop programı için başvurular 9 Mayıs'ta sona eriyor...

Mekan Gayrimenkul bayilik vermeye başladı!

Mekan Gayrimenkul, Türkiye'de bayilik açmak isteyen emlak danışmanlarının taleplerini değerlendirmeye başladı. 

Mekan Gayrimenkul bayiliklerle büyüyor!

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. Mekan Gayrimenkul bayilik vererek büyümesini sürdürüyor.

Mekan Gayrimenkul franchise ile büyümeyi planlıyor!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazançlı çıkıyor.

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Mekan Gayrimenkul bayilik sistemine geçti!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazanıyor.

Turgut Altınok: Cumhuriyet Kulesi ihalesi şeffaf bir şekilde yapıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Kulesi ihalesinin canlı yayın ortamında, şeffaf bir şekilde kamu yararı gözetilerek yapıldığını dile getirdi.

'Sorumlu Mimarlık, Şeffaf Mekan' workshop başvuruları 9 Mayıs'ta sona eriyor! 

Sosyal sorumluluk amacı güden ve alüminyum cephe sistemleriyle tasarlanan tüm şeffaf mekân fikirlerinin kullanılacağı workshop programı için başvurular 9 Mayıs'ta sona eriyor...

URBANJOBS, Zula Zorlu'nun iç mekanını tasarladı!

İç mimar ve tasarımcı Murat Dede tarafından kurulan iç mimari ve ürün tasarımı üzerine projeler üretmekte olan URBANJOBS, özgün tasarımları ile diğerlerinden ayrılan Batard Bomonti ve Zula Kanyon gibi popüler mekanların ardından son olarak Zula Zorlu'nun iç mekan tasarımını gerçekleştirdi...

Eva Mekan Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eva Mekan Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Aydın tarafından kuruldu. 

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Kanal İstanbul'un ÇED süreci Türkiye'nin en şeffaf süreçlerinden biri oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Kanal İstanbul'a ilişkin ÇED süreci, Türkiye'nin en geniş katılımlı, en şeffaf süreçlerinden biri olmuştur" dedi...

Şeffaf Mekan workshop Haberi

Şeffaf Mekan workshop

Sosyal sorumluluk projelerine çokça ihtiyaç duyduğumuz günümüzde, gençlerin yaratıcı fikirleri ve yüksek motivasyonu ile sosyal sorumluluk kavramına yeni bir soluk getirmek amacıyla alüminyum cephe sistemleri kullanılarak şeffaf mekanlar üzerine özgürce fikir üretmek ve tasarım yapmak için buluşuyoruz.

Başvurular online olarak 9 Mayıs 2020'ye kadar yapılabilecek. Proje teslimleri de online olarak gerçekleştirilecek.

Program süreci boyunca, hocalar ve yürütücüler online görüşmelerle ile  öğrencilere destek sağlayacak. Workshop programına katılan(teslim yapan) tüm öğrenciler katılım belgesi alacak. Workshop kendi içinde bir yarışmayla sonuçlanacak, ödüller ve ödül belgeleri verilecek.

Program süreci boyunca koordinasyon toplantıları, tema toplantıları, sunum tekniği toplantıları ve teknik sunumlar online sistem üzerinden öğrencilere sağlanacaktır. Katılımcılara verilen workshop şablonu üzerinden teslim online olarak tek pafta yapılacaktır.

Program: 

- Düzenlenen workshop programına sadece lisans öğrencileri katılım gösterebilecek.

- Düzenlenen workshop...