05 / 05 / 2024

Şeffaflık paketi revizyon

Şeffaflık paketi revizyon

Gümrük Bakanı Nurettin Canikli, katıldığı bir programda mal bildirimi ve imar düzenlemelerini de içeren ''Şeffaflık Paketi''nin ertelendiğini açıkladı. Canikli "Bu paketin seçim öncesi yasalaşması zaten kolay görünmüyordu. " dedi.

Aile Destek Paketi programı yerine vatandaşlık maaşı geliyor! Vatandaşlık maaşı Temmuz 2023 kime verilecek? Hemen bakın

Aile Destek Paketi programı yerine vatandaşlık maaşı geliyor! Vatandaşlık maaşı Temmuz 2023 kime verilecek? Hemen bakın...

Maç severler dikkat! Arçelik 75'' Dev Ekran alana 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi Hediye! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik maç severleri sevindirecek bir kampanyaya imza attı. Kampanyaya göre Arçelik 75'' Dev Ekran alana 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi Hediye! Peki kampanyanın içeriği neler? 

A101’de 2,5 kg pilavlık pirinç 73,90 TL, Noodle çeşitleri 3,75 TL! 17 Şubat 2023 Fiyat Listesi

A101’de “Aldın Aldın” Kataloğunda Obadan Yerli Pilavlık Pirinç 2.500 gramlık paketi 73 liradan, Oba marka Burcu, Boncuk, Spagetti, İri kalem Kesme makarna çeşitleri 8.50 TL fiyatla yerini aldı.  Peki A101  16 Şubat Aldın Aldın Kataloğuna bu hafta başka hangi ürünler girdi?

Migros Sanal Markette Omo 1,5 kilosu 35 liraya düştü! 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Dev marketler zinciri Migros, Sanal Markette “Büyük Kış İndirimi Kampanyası” ile pek çok ürünü dev indirim oranlarıyla vatandaşa ulaştırıyor. Migros Sanal Markette Omo deterjanın 1,5 kilogramlık paketi yüzde 25 indirimle 35 TL’ye, Perwoll sıvı çamaşır deterjanı 2 litresi yüzde 25 indirimle 79,90 TL

 Gratis’te  Neutrogena Kış paketi 107 TL, Nıvea el kremi 60 TL'ye düştü! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Kişisel bakım marketi Gratis’te yeni yılda indirim fırsatları devam ediyor. Çeşitli kategorilerde ürünlerin büyük indirimlerle satıldığı Gratis’te hangi ürün kaç TL indirimde? Gratis Ocak ayı indirimli ürünleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar…

Hesaplara her ay 1250 TL yatırılacak! Aile Destek Paketi Aralık ayı ödemeleri yattı mı? 2022 Aile destek parası...

Aile Destek Paketi'nden faydalanan milyonlarca vatandaş "Aralık ayı ödemeleri yattı mı? sorusuna yanıt arıyor. Her ay 850 ile 1250 TL arasında yatırılan destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağı gün merak ediliyor. Peki Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Başvurusu onaylanan herkes her ay 1250 TL destek alacak! Aralık ayı ödemeleri peş peşe yatacak! Aile Destek Paketi 2022

Aile Destek Paketi ödemeleri dar gelirli ailelere veriliyor. Bu ödemeler 850 ile 1250 lira arasında farklılık gösteriyor. Peki Aile Destek Paketi başvuruları nasıl yapılır, destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?

Milyonlarca kişiye hükümetten sosyal destek müjdesi! Yeni sosyal yardım paketi geliyor! Nakit destek ödemeleri artıyor! 

Yeni sosyal yardım paketinin detayları belli olmaya başlıyor. Hükümet sosyal yardımlarda hem tutarı artırıyor hem de kapsamı genişletiyor. İşte yeni sosyal yardım paketi ile ilgili tüm detaylar...

Apple kullanıcıları bu habere çok sevinecek! AirPods Pro 2 06 Eylül 2022 fiyat listesi

Apple aylardır beklenen o haberi duyurdu. Apple’ın yeni harikasını sizler için araştırdık.. Aplle kullanıcılarının vazgeçilmezi olan AirPods Pro 2, önceki modele benzer yönleri ile Aktif Gürültü Önleme özelliğine sahip olacak ve ayrıca bir Şeffaflık Modu sunacak.

Aile Destek Paketi ile ilgili flaş gelişme! Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? Bakan Derya Yanık açıkladı

Milyonlarca yardıma muhtaç kişinin beklediği Aile Destek Paketi’nin detayları ortaya çıkıyor. Aile Destek Paketi paraları yattı mı? Aile Destek Paketi kapsamında ne kadar verilecek? İşte detaylar…

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Avcılar ilçesi, 1/5000 ölçekli Yeşilkent Mahallesi, Kısmi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.12.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

IMF'den kripto paralara ortak kurallar getirilsin önerisi!

IMF'den kripto para piyasalarıyla ilgili yeni bir uyarı geldi. Kripto paralara ortak kuralların getirilmesi gerektiğini belirten IMF, tüketicilerin risk altında olduğuna, bu alanda yeterince şeffaflık ve açıklık bulunmadığına dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ihalelerde şeffaflık talimatı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti belediye başkanlarıyla düzenlenen toplantıya katıldı, burada başkanlarla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkanlara çağrıda bulundu ve ihalelerde şeffaf olunmasını söyledi.

Şeffaflık paketi revizyon Haberi

Şeffaflık paketi revizyon

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tepkisini çeken ‘Şeffaflık paketi’ için Erdoğan baskın çıktı. Gümrük Bakanı Nurettin Canikli, katıldığı bir programda mal bildirimi ve imar düzenlemelerini de içeren ''Şeffaflık Paketi''nin ertelendiğini açıkladı. Canikli "Bu paketin seçim öncesi yasalaşması zaten kolay görünmüyordu. Esas olan kararlılıktır, seçimden sonra hayata geçirilmesidir” dedi. Öte yandan “Zaten yasalaştırılması konusunda zaman konusunda bir açıklama yapılmamıştı" iddiasında da bulundu.


Ancak Canikli’nin bu iddiasına rağmen Başbakan Ahmet Davutoğlu, paketi açıkladığı 14 Ocak günü, imar planlarında oluşan değer artışlarından doğacak olan gelir düzenlemesinin açıklamadan itibaren geçerli olduğunu söylemişti. Pakette Meclis'te grubu bulunan siyasi partilerin il başkanlarının dahi TBMM'ye mal bildiriminde bulunması öngörülmüştü.


15 Ocak’ta ise, basına kapalı bir toplantıda Erdoğan paket hakkında “Mal bildirimini il, ilçe başkanları düzeyine indirirseniz,...