09 / 05 / 2024

şefkat vakfı açılışı

şefkat vakfı açılışı

Acil Hastalara Yardım Vakfı'nca Konya Meram'da yapılan 400 yataklı Zihinsel Engelliler İçin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olan Şefkat Konağı'nda sona yaklaşıldı. Merkezin, her odasında 24 saat sıcak su olacak.

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi ay sonunda açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından temeli 4 sene önce atılan Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi'nin resmi açılışı bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.

İzmir’in ilk kent müzesi açılıyor!

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Tuzla'daki ormanlık alanın bir bölümü imara açılıyor!

Tuzla Tepeören'de yer alan ormanlık alan imara açılıyor. Yapılan plan değişikliği kapsamında Türkiye Temel Bilimler Araştırma Vakfı alana üniversite yapacak.

Türk Eğitim Vakfı Bodrum Şubesi açılıyor!

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şubesi 17 Temmuz Pazartesi günü açılıyor.

Trabzon Şehir Müzesi yarın açılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Oltan Vakfı tarafından Trabzon’a kazandırılan Şehir Müzesi, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümünde hizmete açılıyor.

Moskova Merkez Camisi 23 Eylül'de açılıyor!

İç dekorasyonu Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Moskova Merkez Camisi'nin açılışı 23 Eylül'de yapılacak.

Moskova Merkez Camii'nin açılışı 23 Eylül'de yapılacak!

İç dekorasyonu Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Moskova Merkez Camisi'nin açılışı 23 Eylül'de yapılacak.

TÜRGEV'in yeni merkez binasının açılışı gerçekleşti!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın Eyüp'teki yeni merkez binasının açılışına katılan Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Eyüp Sultan'ın manevi atmosferine çok yakınız" dedi..

LÖSEV'in onkoloji kenti açılışa gün sayıyor!

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) "Bir tuğla da sen koy" sloganıyla Ankara İncek'te hayata geçirdiği 100 milyon dolarlık onkoloji kenti açılış için gün sayıyor..

Hasvak'ın 40. yılında Sosyal Yaşam Evi açılışı yapıldı!

KOZA Sokak'taki Sosyal Yaşam Evi'nin açılışında konuşan Bülent Arınç. HASVAK'ın 40'ıncı yılını kutlayan çok önemli bir vakıf olduğunu, vakfın çalışmalarını en az 10 yıldır takip ettiğini belirtti.

Bitlis'te Ziya Eren Spor Lisesi'nin açılışı yapıldı!

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, okulun önünde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada. 18 yıl önce dönemin Bitlis Valisi Mustafa Yıldırım tarafından Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı'nın (BETAV) kurulduğunu anımsattı...

Taksiyarhis Kilisesi'nin açılışı iptal edildi!

RAHMİ Koç Müzecilik ve Kültür Vakfı tarafından müze olarak 9 milyon liraya restore edilen Cunda Adası’ndaki Taksiyarhis Kilisesi'nin açılışı Soma faciası nedeni ile iptal edildi...

şefkat vakfı açılışı Haberi

şefkat vakfı açılışı

Acil Hastalara Yardım Vakfı'nca Konya Meram'da yapılan 400 yataklı Zihinsel Engelliler İçin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olan Şefkat Konağı'nda sona yaklaşıldı. Merkezin, her odasında banyo, tuvalet, lavabo, telefon ve 24 saat sıcak su olacak. 



Özellikle görme özürlü vatandaşlara başta olmak üzere yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Acil Hastalar Yardım Vakfı tarafından Konya'da yükselen Şefkat Konağı'nda sona yaklaşıldı. Acil Hastalara Yardım Vakfı Başkanı Süleyman Doğan, "400 yataklı Zihinsel Engelliler İçin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona yaklaşıldı. Merkezin, her odasında banyo, tuvalet, lavabo, telefon ve 24 saat sıcak su olacak, ayrıca 12 oda bulaşıcı hastalığı olanlar için ayrılacak. 

İçinde kalanlar yaşlı, hasta, engelli olacağı için depremde tahliyenin zorlaşması göz önüne alınarak çelik konstrüksiyondan yapılan bina Richter ölçeğine göre 9 büyüklüğündeki depreme dayanıklı...