09 / 05 / 2024

şefkat vakfı ne zaman açılacak

şefkat vakfı ne zaman açılacak

Acil Hastalara Yardım Vakfı'nca Konya Meram'da yapılan 400 yataklı Zihinsel Engelliler İçin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olan Şefkat Konağı'nda sona yaklaşıldı. Merkezin, her odasında 24 saat sıcak su olacak.

2023 vekaletle kurban kesim bedelleri belli oldu! Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini açıkladı. Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Batmanlı Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı!

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Batman Yaylıca (Derbisan) Köyü’nde derme çatma bir evde yaşayan 7 çocuklu Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı yaptı.

Türkiye Maarif Vakfı Etiyopya'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı, Etiyopya’nın Harar şehrindeki Fetullahçı Terör Örgütü’ne ait okulları devraldı.

İztuzu’nun Muğla Çevre Vakfı'na verilmesi tepki çekti!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devredilen İztuzu Plajı’nın, yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla Muğla Valiliği ortaklığındaki Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) şirketine verilmesi tepki çekti.

Türkiye Teknoloji Vakfı'ndan açıklama!

Türkiye Teknoloji Vakfı, Gelirlerimizin tamamı kurucularımızın bağışlarından oluşmaktadır. Bugüne kadar, vakfımıza kamu tarafından devir ya da tahsis edilmiş bir gayrimenkul, kamudan aktarılmış tek kuruş yoktur" açıklaması yapıldı. 

Türkiye Maarif Vakfı Pakistan'daki FETÖ okullarını devraldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV), Pakistan'da bulunan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait okulların yönetimini devraldı.

FETÖ'nün Çad'daki okulları Türkiye Maarif Vakfı'na devredildi!

Afrika ülkesi Çad'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait tüm okulların Türkiye Maarif Vakfı'na devredilmesine karar verildi.

Türkiye Diyanet Vakfı 10 ülkede 16 cami inşa ediyor!

Bugüne kadar 25 ülkede 100'ün üzerinde cami ve eğitim binasını hizmete açan Türkiye Diyanet Vakfının Filistin Gazze, Kırım, Belarus ve Haiti gibi dünyanın çeşitli noktalarında yaptırdığı camilerde açılış için gün sayılıyor.

İzmir Urla'daki DHMİ tesisi Ensar Vakfı’na devredildi!

İzmir Urla'nın Zeytineli Köyü kıyısındaki Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ne (DHMİ) ait sosyal tesis Ensar Vakfı’na devredildi. Tesis, Hacılar Koyu’ndaki Urla Villaları’na komşu koyda yer alıyor.

Nesin Vakfı'nın Matematik Köyü'ne ruhsatsız yapı davası!

Nesin Vakfı’na ait olan Şirince’deki Matematik Köyü’nde yaptırıldığı öne sürülen 2 katlı bina mahkemelik oldu. Vakıf yöneticisi Ali Nesin hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi Projesi sona yaklaştı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün seçim vaadi olan 70 projeden biri olan şefkat ve huzurevi projesinde sona yaklaşılıyor. Peki projede son durum ne?

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı'ndan yıkım açıklaması!

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı: "İnşaatların ne yapımında, ne de yapılan müdahalede İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı'nın ilgisi de dahli de söz konusu değildir." şeklinde açıklamada bulundu.

İBB Brüksel’de kiraladığı binayı Yunus Emre Vakfı’na verdi!

İBB Brüksel’de kiraladığı binayı Yunus Emre Vakfı’na vermiş. Sayıştay’ın 2014 Denetim Raporu’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait Kültür A.Ş’ye yönelik çarpıcı tespitler yer aldı.

şefkat vakfı ne zaman açılacak Haberi

şefkat vakfı ne zaman açılacak

Acil Hastalara Yardım Vakfı'nca Konya Meram'da yapılan 400 yataklı Zihinsel Engelliler İçin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olan Şefkat Konağı'nda sona yaklaşıldı. Merkezin, her odasında banyo, tuvalet, lavabo, telefon ve 24 saat sıcak su olacak. 



Özellikle görme özürlü vatandaşlara başta olmak üzere yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Acil Hastalar Yardım Vakfı tarafından Konya'da yükselen Şefkat Konağı'nda sona yaklaşıldı. Acil Hastalara Yardım Vakfı Başkanı Süleyman Doğan, "400 yataklı Zihinsel Engelliler İçin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona yaklaşıldı. Merkezin, her odasında banyo, tuvalet, lavabo, telefon ve 24 saat sıcak su olacak, ayrıca 12 oda bulaşıcı hastalığı olanlar için ayrılacak. 

İçinde kalanlar yaşlı, hasta, engelli olacağı için depremde tahliyenin zorlaşması göz önüne alınarak çelik konstrüksiyondan yapılan bina Richter ölçeğine göre 9 büyüklüğündeki depreme dayanıklı...