18 / 05 / 2024

Seha Modern Yapı İnşaat şirketi

Seha Modern Yapı İnşaat şirketi

Seha Modern Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bünyamin Çalışır ve Halil Ateş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Modern Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kral Karakoç ve Harun Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hk Modern Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Mbt Modern Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mbt Modern Yapı Limited Şirketi Kadıköy'de Mustafa Barış Erdem ve Tarık İslam Akdan ortaklığında kuruldu.

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Işık tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm olan mahallelerde suç oranı yüzde 50 düştü!

Türkiye'de eskimiş binaların yenilenmesi ve kentsel dönüşümle mahallelerin modern yapıya kavuşması bölgelerde suç oranlarının önemli ölçüde azalmasına yardımcı oldu.

Serdar Sandal: Yeni imar düzenlemesi için çalışıyoruz!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kovid-19 ve depremden etkilenen bölge esnafını ziyaret etti ve "Yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hak kaybı olmadan sağlam ve modern yapılara kavuşturmak istiyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız" dedi.

Matris Modern Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matris Modern Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bağrıaçık tarafından kuruldu.

Büyükçekmece kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında İstanbul’un öncü ilçeleri arasında yer alan Büyükçekmece’de riskli yapıların yıkım çalışmaları tüm hızıyla sürerken bu yapıların yerlerini de depreme dayanıklı modern yapılar alıyor.

Düzce'de 20 yıl önceki depremin izleri silindi!

Büyük acıların yaşandığı 17 Ağustos 1999 ve 12 Kasım 1999 depremleriyle sarsılan Düzce, aradan geçen 20 senede yapılan çalışmalarla, ekonomik teşviklerle ve modern yapılarla facianın izlerini sildi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Mersin Uluslararası Limanı'nın yanı sıra Serbest Bölge, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve kent çarşısı bulunan Akdeniz ilçesi, kentsel dönüşümle modern yapılara kavuşmak için gün sayıyor.

Fatih'e yakışmayan inşaat yükseliyor!

İstanbul gibi dünyanın gözbebeği kadim şehir olan Fatih'te modern yapı yükselmeye başladı. Süleymaniye, Şehzadebaşı ve Vezneciler’in merkezinde tarihî ahşap eski evleri kapatan yapının ne olacağı ise merak konusu oldu.

Kocasinan Yunusemre'de kentsel dönüşüm rüzgarı!

Daha modern yapıların inşasıyla ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’ndeki çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Seha Modern Yapı İnşaat şirketi Haberi

Seha Modern Yapı İnşaat şirketi

Seha Modern Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bünyamin Çalışır ve Halil Ateş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu. 


Seha Modern Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT: a.) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri , ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...