03 / 05 / 2024

seha yapı genel müdürü İskender Uslu

seha yapı genel müdürü İskender Uslu

İskender Uslu, 1 Temmuz 2016 tarihi itibarıyla Seha Yapı Genel Müdürü olarak göreve başladı. Peki, İskender Uslu kimdir? İskender Uslu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Seha Yapı’dan tarihi kampanyaya tam destek!

Anadolu’nun büyüğü Seha Yapı konut piyasasını canlandıracak tarihi kampanyaya tam destek veriyor, Zermeram’ın 2. etabında peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesinde fiyat avantajı sunuluyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi...

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Belediyeler, şehirleri gelecek nesiller için hazırlıyor!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki şirketi Seha Yapı’nın Genel Müdürü İskender Uslu, 22 Şubat 2018 günü İstanbul’da 5’incisi gerçekleştirilen “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”nde açıklamalarda bulundu. 

Konut alırken neye bakıyoruz?

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki şirketi Seha Yapı’nın Genel Müdürü İskender Uslu Anadolu insanının konut tercihlerini anlattı.

Seha Yapı en çok proje üreten 6. şirket oldu!

Seha Yapı, Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri ödül törenine Türkiye'nin en çok proje üreten 6. şirketi ödülüne layık görüldü. 

Seha Yapı Kanyon Park daire fiyatları!

Seha Yapı Kanyon Park daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Kanyon Park Evleri 60 ay vade farksız ödeme imkanıyla Konya'da inşa ediliyor...

Seha Kanyon Park peşin fiyatları!

Seha Kanyon Park peşin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan Kanyon park projesi Seha Yapı imzası taşıyor...

Seha Yapı'dan karma konseptli yeni proje geliyor!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Seha Yapı, Konya'da  karma bir konut projesi yapmayı planlıyor.

Kanyon Park Seha Yapı ev fiyatları!

Kanyon Park Seha Yapı ev fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. 3+1'den 6+2'ye kadar konut seçenekleri sunulan Kanyon Park projesi Konya Yazır Mahallesi'nde inşa ediliyor...

Seha Yapı sosyal medyada Türkiye 3’üncüsü oldu!

Seha Yapı, ulusal birçok inşaat markasını geride bırakarak sosyal medyadaki hızlı yükselişini sürdürüyor. Seha Yapı, Boomsonar’ın Ağustos 2017 raporunda, Türkiye çapında Facebook'ta en iyi performans gösteren üçüncü inşaat şirketi olarak gösterildi.

seha yapı genel müdürü İskender Uslu Haberi

seha yapı genel müdürü İskender Uslu


İskender Uslu, lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı. Uslu, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Yönetiminde Bilişim üzerine aldı. 


İş hayatına, altyapı proje mühendisi olarak başlayan Uslu, sonrasında birçok inşaat şirketinde saha mühendisliği ve şantiye şefliği yaptı. 


Erdemir Mühendislik Yönetim ve Danışmanlık A.Ş’de Yurtiçi Sözleşmeler Mühendisliği ve İnşaat Baş Mühendisliği görevlerinde bulunan Uslu, 2007 yılından bu yana İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Biriminde Proje Müdürü ve Koordinatörü olarak çalıştı. 


İskender Uslu, 1 Temmuz 2016 tarihi itibarıyla Seha Yapı Genel Müdürü olarak göreve başladı.



İskender Uslu, Seha Yapı’nın yeni genel müdürü...