04 / 05 / 2024

seha yapı kentsel dönüşüm projesi

seha yapı kentsel dönüşüm projesi

Hasılat paylaşımlı ihalelere girmek istediklerini söyleyen İttifak Holding CEO’su Tahir Atila, "Kentsel dönüşüm ile ilgileniyoruz. " dedi.

İstanbul'da riskli yapılar adresleniyor!

İstanbul'da olası bir depremde hasar görecek binlerce yapı kentsel dönüşüm için bekliyor. İBB bu yıl 39 ilçedeki tüm binalarda tespit çalışmalarını tamamlamayı planlarken, dönüşümü engelleyen sorunlar için de harekete geçti.

Rize’de riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize şehir merkezinde bulunan riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor. Bölgedeki 4 bin 174 bağımsız yapı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Seha Yapı’dan tarihi kampanyaya tam destek!

Anadolu’nun büyüğü Seha Yapı konut piyasasını canlandıracak tarihi kampanyaya tam destek veriyor, Zermeram’ın 2. etabında peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesinde fiyat avantajı sunuluyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi...

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Belediyeler, şehirleri gelecek nesiller için hazırlıyor!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki şirketi Seha Yapı’nın Genel Müdürü İskender Uslu, 22 Şubat 2018 günü İstanbul’da 5’incisi gerçekleştirilen “Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi”nde açıklamalarda bulundu. 

Antalya'da 8 milyon yapı kentsel dönüşüm bekliyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'daki kentsel dönüüm çalışmaları değerlendirdi. 

Roya Yapı'dan Çengelköy'e yeni proje!

Roya Yapı 2018 yılına hızlı girecek. Roya Yapı kentsel dönüşüm kapsamında 20 dönümlük arazide yeni proje inşa edecek. 

Seha Yapı en çok proje üreten 6. şirket oldu!

Seha Yapı, Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri ödül törenine Türkiye'nin en çok proje üreten 6. şirketi ödülüne layık görüldü. 

Seha Yapı Kanyon Park daire fiyatları!

Seha Yapı Kanyon Park daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Kanyon Park Evleri 60 ay vade farksız ödeme imkanıyla Konya'da inşa ediliyor...

Seha Kanyon Park peşin fiyatları!

Seha Kanyon Park peşin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan Kanyon park projesi Seha Yapı imzası taşıyor...

seha yapı kentsel dönüşüm projesi Haberi

seha yapı kentsel dönüşüm projesi

Anadolu sermayesi ile 1988 yılında kurulan İttifak, bugün 1 milyar TL’nin üzerinde ciro yapan ve ürünlerini dünyanın dört bir yanına ihraç eden dev bir holding haline geldi. İttifak Holding CEO’su Tahir Atila ile hem holding’in doğuşu, büyüme süreci ve yatırımlarını hem de Türkiye ekonomisi ve referandum sonuçlarını konuştuk. Holding bünyesindeki Selva Makarna’nın ‘Dünyanın En Lezzetli Makarnası’ ödülünü defalarca aldığını öğrendim. Bu İtalyanlar’a büyük bir gol anlamına geliyor… Ayrıca Konya’da Japonya’na mürekkep balıklı makarna ihracatı yapılıyormuş. Bu da ‘tereciye tere satmak’ oluyor. Şimdi de yumurtaya 50 milyon TL yatırım yapıyorlar. Burada 1 milyonluk bir üretim çiftliği hedefleniyor. İttifak’ın güçlü ve sağlan duruşu, dünyanın dört bir yanına gerçekleştirdiği ihracat ve sağladığı istihdam tüm Anadolu şirketlerine örnek olmasını diliyorum… 


Holding’in yapısından ve kuruluşundan...