21 / 07 / 2024

şehir hastaneleri tüyap

şehir hastaneleri tüyap

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında şehir hastanelerinden bahsetti. İşte Özgentürk'ün o yazısı...

Şehir hastaneleri için yapılan garanti ödemesi 150 milyar TL'ye dayandı!

Şehir hastaneleri için 2024 yılının ilk 5 ayında yapılan garanti ödemesi 34,8 milyar Türk Lirası olurken, Ocak 2017-Mayıs 2024 dönemindeki garanti ödemesi toplamı 148,5 milyar Türk Lirası'na ulaştı.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçgen Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Orhan Bakır, Özdemir Ataş ve Ümit Güntay ortaklığında kuruldu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler TBMM gündeminde!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

şehir hastaneleri tüyap Haberi

şehir hastaneleri tüyap

Bugün İstanbul TÜYAP’ta şehir hastaneleri masaya yatırılacak. Bugüne dek 21’i ihale edilen bu hastaneler, tahminlere göre 36’yı bulacak ve devlete de yaklaşık 36 milyar TL’ye mal olacak. Şehir hastanelerinin özel hastaneleri de vuracağı, 540 olan özel hastane sayısının 300’lere gerileyeceği belirtiliyor.



KAPIDA golf arabaları... Son teknolojiye sahip görüntüleme merkezleri. Tek veya iki kişilik yatakların yer aldığı modern ve zevkli döşenmiş odalar. Bir hastanın diğerinden rahatsız olmaması için kulaklıkla izlenecek televizyonlar. Devlet hastanelerinin klasikleşmiş kalabalıklarını yok eden uzun ve geniş salonlar, koridorlar... Burası Isparta’da faaliyete başlayan yeni şehir hastanesi. 800 yataklı bu hastanenin inşaat maliyeti 1.2 milyar TL’yi bulmuş. 20 yıl boyunca Akfen tarafından işletilecek. Tabii değişecek hükümetlere, ödeme krizlerine karşı Hazine garantisi sayesinde, ayda 100 milyon lira kira bedeliyle... Toplam...