03 / 05 / 2024

Şehir hastanesi projesi

Şehir hastanesi projesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 10 tane şehir hastanemizin ihalesi bu dönemde başlatılmış oldu. Bu hastaneleri daha çok kendi kaynaklarıyla, imkanlarıyla bu yatırımları yapan bir ihale süreci başladı.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

2019'da açılacak 5 dev şehir hastanesi!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından inşaatına başlanılan 5 dev şehir hastanesi 2019'da hizmete açılacak. Tekirdağ, Gaziantep, Konya, Bursa ve Ankara'da bulunan hastanelerin inşaatları hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

Diyarbakır Kayapınar Şehir Hastanesi Projesi mecliste!

Diyarbakır Kayapınar Şehir Hastanesi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Kayseri Şehir Hastanesi projesi meclis gündeminde!

Kayseri Şehir Hastanesi projesinde yapılan iş artışı ve kamuya maliyeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çıray, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Şehir Hastanesi hizmet vermeye başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından, kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında yapımında sona gelinen Konya Şehir Hastanesi, hasta kabulüne başladı.

Konya Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel sektör iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında inşaat çalışmaları Konya Şehir Hastanesi, açılışa hazır...

Uzatma metro projesiyle Bursa Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi" kapsamında yaklaşık 6 kilometre uzunluğundaki hatta 4 istasyon yapılacak.

Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi ile şehir hastanesine ulaşım kolaylaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca hayata geçirilecek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi" kapsamında 4 istasyon yapılacak.

Başakşehir Şehir Hastanesi yıl ortasında hizmete girecek!

Türkiye’nin en büyük 3. Sağlık yatırım projesi özelliğine sahip olan Başakşehir Şehir Hastanesi’nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Başakşehir Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Sancaktepe Şehir Hastanesi için yeni ihale!

4 bin 300 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin uygulama projesi için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yeniden ihaleye çıkılıyor...

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Sojitz tarafından projesi sürdürülen ve tamamlandığında dünyanın en büyük sağlık kampüslerinden birine dönüşecek Başakşehir Şehir Hastanesi lansman toplantısı 5 Temmuz'da...

Bakırköy Şehir Hastanesi projesi durdu! 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin bulunduğu araziye yapılması planlanan şehir hastanesi ve sosyal tesise İstanbul 6. İdare Mahkemesi'nden 'dur' kararı çıktı. 

İkitelli Şehir Hastanesi'nde son durum!

İstanbul İkitelli Şehir Hastanesi Projesi, Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu Özel İşbirliği modeli ile yapılan Türkiye’nin en büyük 3. sağlık yatırım projesi olarak hayata geçiriliyor. 

Şehir hastanesi projesi Haberi

Şehir hastanesi projesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir, Manisa, Muğla, Denizli, Uşak, Aydın İl sağlık müdürleri, Saha koordinatörleri, Kamu Hastaneleri Başkanları, Halk Sağlığı Başkanları ve Hastane Başhekimleriyle Kovid-19 kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Sabah'ta yer alan habere göre, Fahrettin Koca, değerlendirme toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. 

Koca, şunları kaydetti: 

"Hasta sayılarımız dünya ortalamasının altındadır. Bu hususta olağanüstü gayret gösteren sağlık çalışanlarına minnet borçluyuz. Şüpheniz olmasın siz neler hissediyorsanız, bu mücadelede her gün hayatlarını riske atanlar sizinle aynı şeyleri hissediyor. Sizin için aynı şeyleri istiyor.

Medyada çıkan bazı haberler nedeniyle bazı testleri yaptırmak, gerekmediği halde bazı ilaçları almak, hastaneye yatmak amacıyla başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık çalışanlarına ısrarda bulunan vatandaşlarımızı görüyoruz. Sağlık personelimizi hırpalayanları görüyoruz. Bu olay bizi yürekten üzüyor. Fedakarlığımızı sorgulatıyor. Bu davranışlara duyarlı her vatandaşımızın karşı çıkması,...