13 / 05 / 2024

şehir hastanesi sayısı 2018

şehir hastanesi sayısı 2018

2018 yılının sonuna kadar Ankara Bilkent, Eskişehir ve Kayseri şehir hastanekeri hizmete açılacak. Şehir hastanesi sayısı beş yıl içerisinde 31’e ulaşacak.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

Bayraklı Şehir Hastanesi hasta kabulü için gün sayıyor!

İzmir'de inşasının ardından içerisindeki tıbbi cihazların kontrollerinin gerçekleştirildiği Bayraklı Şehir Hastanesi, hasta kabulü için gün sayıyor.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

Mersin Şehir Hastanesi’nde ticari alanın kiras Sayıştay gündeminde!

2019 Sayıştay Denetim Raporu’nda, Mersin Şehir Hastanesi sözleşmesinde görevli şirket tarafından ticari faaliyetlerin yürütülmesi amacıyla bin metrekarelik ticari alan öngörüldüğü ve söz konusu ticari alanlar için şirketin idareye kira ödeme yükümlülüğünün olduğu ifade edildi. 

Samsun Şehir Hastanesi için geri sayım başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yaptığı açıklamada şehir hastanesi ihale sürecinin tamamlandığını belirterek, hazırlıkların ardından kısa sürede temelinin atılacağını söyledi.

486 yataklı Tekirdağ Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta tam kapasite açılıyor!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla 21 Mayıs'ta tam kapasite olarak hizmete açılacak....

Başakşehir Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta açılacak!

Sağlık alanında yapılan yatırımlar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk bölümü daha önce açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci kısmının 21 Mayıs'ta açılacağını söyledi.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi bağlantı yollarının yapımına geç başlandı. Söz verdiğimiz gibi 20 Mayıs'ta hastane, yollarıyla beraber hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Kullanılan çelik konstrüksiyon depreme dayanıklı duruma getirilen Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor...

şehir hastanesi sayısı 2018 Haberi

şehir hastanesi sayısı 2018

Kamu özel işbirliği ile oluşturulan "Şehir Hastaneleri" projesi hızla devam ediyor. Yozgat, Mersin, Isparta ve Adana şehir hastanelerinin hizmete girdi ve hasta kabulüne devam ediyor. Ankara Bilkent, Eskişehir ve Kayseri şehir hastaneleri de 2018'in sonuna kadar açılacak. Akşam Gazetesi'nden Yelda Gökdağ'ın haberine göre, dünyanın örnek aldığı şehir hastanelerinin sayısı 5 yıl içinde 31’e ulaşacak. Tüm projeler tamamlandığında şehir hastanelerinin toplam yatak sayısı 43 bin olacak.


21 ihale tamamlandı

Bu yıl 21 şehir hastanesinin yapımı için harekete geçilecek. Bu 21 hastanenin ihale süreçleri tamamlandı. Hükümetin 2023 hedefi 31 Şehir Hastanesi’nin tümünün tamamlanarak hizmete girmesi. Böylece 43 bin yatak kapasiteli proje planlanan sürede...