04 / 05 / 2024

Şehir Hatları çalışıyor mu

Şehir Hatları çalışıyor mu

Şehir Hatları seferleri yeniden başladı. İstanbul Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Kentte sabah saatlerinden itibaren etkili olan lodos nedeniyle Şehir Hatları'nın yapılamayan seferleri normale döndü

O belediye zabıra memuru alıyor! Başvuru tarihlerini aman kaçırmayın: KPSS'den en az 70 puan alanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 10 zabıta memuru alıyor. Peki memur alımları için başvurular ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak? 

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak sorularının yanıtları İstanbullular tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? 

İstanbul depremi için alarm zilleri çalıyor!

En kalabalık şehir İstanbul için alarm zilleri sürekli çalıyor. Bugün meydana gelirse ne olur biliyor musunuz? Yine büyük can kayıpları ve yine büyük kaos yaşanır.

İBB, risk oluşturabilecek metro projelerini yeniden ele alıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, finansal sorunlar sebebiyle durdurulan, mevcut haliyle kent için risk oluşturabilecek metro projelerini yeniden ele alıyor. 

Sur Yapı Antalya projesinde 1.500 işçi 24 saat aralıksız çalışıyor!

Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekare alanda Antalya'nın özüne uygun modern bir şehir projesi inşa ediyor. Projede  23 kule vinç ve bin 500’ün üzerinde işçi 24 saat aralıksız çalışıyor...

Muhammed Dahlan İsrail için arazi satın alıyor!

BAE destekli eski Fetih lideri Muhammed Dahlan, İsrail için Mescid-i Aksa yakınlarındaki arazileri satın alıyor. Dahlan’ın emrindeki bir BAE’li iş adamının Kudüs’ün Eski Şehir mevkiindeki ev ve arazilere göz diktiği söyleniyor.

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Vadiyaka Evleri Başakşehir'in en iyi lokasyonunda yer alıyor!

18 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede 361 konut ve 56 adet ticari ünite yer alıyor. Şehir Hastanesi’ne 1 dakika uzaklıkta bulunan projede 2+1 ile 4+1 arasında değişen daire tipleri bulunuyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'de 315 bağımsız birim yer alıyor!

TMSF'den 1,6 milyon metrekare araziye sahip olan Eston Şehri satın alan Polatyol, arazi üzerindeki ilk projesini satışa çıkardı. Bahçeşehir'de Eston Şehir Mahallem adıyla hayata geçirilen projede 315 bağımsız birim yer alıyor.

İBB bisiklet yollarını arttırmaya çalışıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bisiklet kullanımını teşvik ile sağlık, çevre ve ekonomiye katkı sağlamak için bisiklet yollarını arttırmaya çalışıyor.

Adıyaman'daki inşaatlar işçileri iş güvenliği olmadan çalışıyor!

Adıyaman merkez Altınşehir Mahallesi’nde yükselen bazı inşaatlarda çalışan işçiler güvenlik önlemi almadan çalışıyor.Kendilerini güvenceye almak için baret takmayan, halat bağlamayan işçiler çok katlı binalarda tehlikeyi göz ardı ederek çalışıyor.

AB bankaları 74 milyar euroluk emlak borcunu satmaya çalışıyor!

Avrupa bankaları ve varlık yönetim şirketleri 74 milyar euroluk emlak borcu ve batık kredisini satmaya çalışıyor. Şimdiye kadarki en yüksek seviye olan bu rakam şirketlerin bilançolarını düzeltme çabasıyla gerçekleşti.

Sigorta Cini beklenmedik olaylara karşı evleri güvence altına alıyor!

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri, “Mahallenizin Sigortacısı” Sigorta Cini, beklenmedik olaylara karşı evleri güvence altına alıyor. Üstelik günde 1 TL’den başlayan fiyatlarla…

Şehir Hatları çalışıyor mu Haberi

Şehir Hatları çalışıyor mu

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan lodos nedeniyle aksayan Şehir Hatları seferleri yeniden başladı.  


İstanbul Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, iptal edilen vapur seferleri lodosun etkisini yitirmesiyle normale döndü. 


Açıklamada, "Şiddetli lodos nedeniyle bu sabahtan itibaren yapılamayan Kadıköy-Kabataş seferleri 14.30, Üsküdar-Beşiktaş seferlerimiz ise 15.00 itibarıyla karşılıklı olarak yapılmaya başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.


Öte yandan, Büyükada-Heybeliada-Burgazada-Kınalıada-Kadıköy-Kabataş seferleri de 15.00 itibarıyla...