17 / 05 / 2024

şehir simgeleriyle stat

şehir simgeleriyle stat

Toplu Konut İdaresi ve Maliye Bakanlığı arasında imzalanan protokolle birlikte 18 ilde, şehirlerin özelliklerini yansıtacak 19 stat için çalışmalara başlandı...

Kırsal mahalle düzenlemesinin avantajları neler?

Büyükşehir Belediyesi statüsüne sahip 30 ildeki 16 bin 220 köy ve 1053 belde mahalle oldu. Peki nedir kırsal mahalle? İşte detaylar...

Köy yerine kırsal mahalleler geldi!

Büyükşehir Belediyesi statüsüne sahip 30 ildeki 16 bin 220 köy ve 1053 belde mahalle yapıldı. Köy ve belde statüleri kaldırıldı. Peki yasa kapsamında yapılan düzenlemeler ne? İşte detaylar...

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Yenice’deki arazinin statüsünü değiştirdi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Yenice Cemevi’nin olduğu arazinin imar planlarına ibadethane olarak işaretlenmesini oy çokluğuyla onayladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Cemevlerinin ibadethane statüsüne alınması talebi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ocak ayı ikinci oturumunda CHP ve İYİ Parti'nin cemevlerinin ibadethane statüsüne alınmasını talebi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

İstanbul'da 7 bin 600 stat büyüklüğünde yeşil alan olacak!

Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "55 milyon metrekare yani 7600 stat büyüklüğünde bir yeşil alanı İstanbul'a kazandıracağız" dedi...

Denizlispor'a stat müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluk yarışı veren Denizlispor'a stat müjdesi verdi.

Ankaragücü'ne stat müjdesi!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'ne stat müjdesi verdi. Özhaseki, Ankaragücü'nün ikinci yarıda maçlarını Eryaman'da oynayacağını açıkladı.

Mehmet Özhaseki'den Ankaragücü'ne stat kirası jesti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, MKE Ankaragücü Spor Kulübü ve Ankaragüçlü taraftarlarına büyük bir jest yaptı. Özhaseki, Göztepe maçı öncesi stat kirasını kendi cebinden karşılayacağını ifade etti.

Ankara Eryaman'a 22 bin kişilik stat geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Eryaman ilçesinde yeni bir statın yapımına başlandı. Yüzde 20'si tamamlanan stadın bu yıl hizmete girmesi planlanıyor.

şehir simgeleriyle stat Haberi

şehir simgeleriyle stat

Türkiye genelinde statlar için çalışmalar başlatıldı.Şehirlerin özelliklerini yansıtacak yeni statlar için 2 trilyon bütçe ayrıldı.


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Maliye Bakanlığı arasında imzalanan protokolle  birlikte yeni statlar için çalışmalar başladı. 


18 ilde 19 stat yapma projesinde Afyon, Malatya Eskişehir, Sivas, Samsun, Gaziantep, Antalya ve Mersin'de çalışmalar başladı. Ankara, Edirne ve Kocaeli'de sırada. 


Akhisar'da zeytindalı, Bursa'da timsah, Malayta'da kayısı, Samsun'da 19 mayıs, Antalya'da ise portakal temalı statlar önümüzdeki yıllarda taraftarlarını...