05 / 05 / 2024

şehir stadyumu ne zaman yapıldı

şehir stadyumu ne zaman yapıldı

1931 yılında belediye tarafıdan yapılacak Şehir Stadyumu'nun inşa edileceği yer kesinleşerek Yenibahçe'ye yapılacakmış. Habere göre Taksim Stadyumu ve etrafında ki binalar yıkılarak arsa halinde satılacakmış.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 kura tarihleri belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir kuraları ne zaman çekilecek?

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 kura tarihleri belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir kuraları ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Şehir hastanelerinin inşaatlarında son durum ne?

13 şehir hastanesinin 2021 kira bedeli ile 10 Erzurum Şehir Hastanesi'nin yaptırılabildiği ortaya koyuldu. Sağlık alanında kamu özel ortaklığıyla inşa edilen 18 projenin maliyeti ise 96 Erzurum Şehir Hastanesi’ne denk oluyor. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Şırnak Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şırnak Silopi ilçesinde yapılan Silopi Şehir Stadyumu inşaatı tamamlandı. İnşa edilen yeni stadyumun değeri 3 Milyon 800 bin TL.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından Kamu-Özel İşbirliği (PPP-Public Private Partnership) modeliyle yapımı üstlenilen Şehir Hastanesi’ne kavuşmak üzere.

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılıyor?

Göztepe'de inşası devam eden ve 1 yılda 1,5 milyon ayakta hastaya, 50 bin yatan hastaya hizmet sağlayabilecek olan Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

şehir stadyumu ne zaman yapıldı Haberi

şehir stadyumu ne zaman yapıldı

Belediye kat'i karar verdi


Şehir stadyumu Yenibahçede inşa edilecek

Belediye o civarda bir de sinema inşasını düşünmektedir

Şehir meclisinin son içtimaıdan stadyum meselesi hakkında hararetli münakaşa olmuştur. Azadan Halk fırkası reisi Cevdet kerim bey, gençliğin inkişafı için stadyomun -yeri nerede olursa olsun- bir an evvel inşa edilmesi lazım geldiğinde ısrar etmişti.

Haber aldığımıza göre belediye şehir stadyomunu kat'i surette yeni bahçede yapmağa karar vermiştir. Bu hususta belediye riyasetinin kararı yakında şehir meclisine bildirilecektir.

Belediye, burasının şenlenmesi için bu civarda bir de sinema yaptırmağı düşünüyor.

Haber aldığımıza göre Taksim stadyomunun bulunduğu saha etrafında ki binalar yıkılarak burası arsa halinde satılacaktır. Binaenaleyh Taksim stadyomu da yakında ortadan kaldırılacaktır. 


Akşam Gazetesi 8 Teşrinievvel (Ekim) 1931


Abdullah Kutalmış...