25 / 07 / 2024

şehir stadyumunda asfalt şantiyesi

şehir stadyumunda asfalt şantiyesi

Konuyla ilgili Adana Valiliğinden yapılan açıklamada Adana Şehir Stadyumu inşaatına başlanabilmesi için, Büyükşehir Belediyesi'nin asfalt şantiyesini kaldırmasının beklendiği bildirildi. Stadyum, Adana Sarıçam ilçe sınırlarında inşa edilecek..

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

İzmir Büyükşehir'den 1.8 milyon ton asfalt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yıl sonuna kadar kentte 6 milyon metrekare sathi kaplama yapacaklarını, 1.8 milyon ton da sıcak asfalt dökeceklerini açıkladı.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

Sakarya Büyükşehir'den 70 bin ton asfalt!

SASKİ, şehir genelinde altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt serim işlemlerine son sürat devam ediyor.

Altınordu'da imarlı alanlar asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Ordu’nun en büyük ilçesinde yapılacak yatırımlarla Altınordu imarlı alanlar sıcak asfalta kavuşacak değişimden nasibini alacak.

Adana Karafatma Caddesi asfaltlandı!

Adana’nın ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir'den asfalt rekoru!

2016 yılında 310 kilometre asfalt ve 191 kilometre beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir'den 310 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfalt ve betonlama çalışmalarında büyük başarıya imza attı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 1 milyon metrekarelik asfalt!

Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde Şanlıurfa tarihinin en büyük asfalt atağını gerçekleştirdi. Büyükşehir, 2015 yılındaki 575 bin 85 metrekarelik asfalt serimini 2016'da 1 milyon 140 bin 385 metrekareye yükselterek her bölgeye ulaştı.

Diyarbakır Büyükşehir'in 2017 hedefi 500 bin asfalt!

Kent merkezindeki bulvar ve caddelerde bu yıl 226 bin ton sıcak asfalt kullanarak çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerde ise 397 km sathi kaplama, 412 km stabilize yol, 104 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Manisa Büyükşehir'den 2 bin 400 kilometre asfalt!

Mahallesi ile Gördes’e bağlı Dikilitaş Mahallesi arasında kalan yolda da bakım ve onarım çalışması yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, başlattığı asfalt hamlesi kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Dikmen Caddesi sil baştan!

Dikmen Caddesi’ni sil baştan yenileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarının ardından, kaldırım yenileme çalışmasını da hızla sürdürüyor.

şehir stadyumunda asfalt şantiyesi Haberi

şehir stadyumunda asfalt şantiyesi

Konuyla ilgili Adana Valiliğinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi, "Proje çalışmaları bitirilerek 20 Nisan 2013 tarihinde ihalesi tamamlanan ve Sarıçam İlçesi Balcalı mevkiindeki 118 bin metrekarelik alanda yapılacak olan 33 bin kişilik Adana Şehir Stadyumu'nun inşaatına başlanabilmesi için, inşaat alanında bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait asfalt şantiyesinin kaldırılması beklenmektedir. Adana Valiliği Milli Emlak Daire Başkanlığı'nca yer tahsisinin yapılması, imar tadilatlarının tamamlanması ve 61 bin metrekarelik alan tahsis edilmiştir. 106 milyon 950 bin TL. ihale bedeli ile 19 Eylül 2013 tarihinde imzalan ve 23 Eylül 2013 tarihinde yer teslimi yapılan ve zemin etütleri yapılan stadyum inşaatına başlanabilmesi için Büyükşehir Belediyesi'ne ait şantiyenin bir an önce kaldırılması gerekToplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca hafriyat ihalesinin yapılmasının ardından, Adana Şehir Stadyumu inşaatına başlanmasının...