06 / 05 / 2024

Şehircilik ve Mühendislik Ahlakı Konferansı 2015

Şehircilik ve Mühendislik Ahlakı Konferansı 2015

TEKDER İstanbul İl Başkanlığı ve CİHANNÜMA'nın düzenlediği Şehircilik ve Mühendislik Ahlâkı Konferansı Prof. Dr. Sadettin Ökten'in katılımıyla gerçekleşti.

Cofact Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cofact Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Can Özkan, Mustafa Ümit Özkan ve Özlem Özdener Özkan ortaklığında kuruldu.

Mila Proje İnşaat Malzemesi Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mila Proje İnşaat Malzemesi Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Şaylemez tarafından kuruldu.

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Müteahhitlik Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kasranoğlu tarafından kuruldu.

Aen Proje Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aen Proje Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Barışkan ve Ömer Faruk Şişman ortaklığında kuruldu.

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Genç ve İsmail Sevimli ortaklığında kuruldu.

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ülker tarafından kuruldu.

Serra Kentsel Dönüşüm Ve Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serra Kentsel Dönüşüm Ve Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Toran ve Kemal Tunaboylu ortaklığında kuruldu.

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Füsun Cemre Karaoğlan ve Şeref Atilla Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Büyükadalı tarafından kuruldu.

Pgs Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pgs Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mete Tansel tarafından kuruldu.

Vista Teknik Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vista Teknik Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Pesen tarafından kuruldu.

Aırborne Mobılıty Teknoloji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aırborne Mobılıty Teknoloji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sait Başar tarafından kuruldu.

Hds Geocell Hücresel Dolgu Sistemleri Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hds Geocell Hücresel Dolgu Sistemleri Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Tekiz tarafından kuruldu.

Şehircilik ve Mühendislik Ahlakı Konferansı 2015 Haberi

Şehircilik ve Mühendislik Ahlakı Konferansı 2015

Süleymaniye Camii'nde kılınan sabah namazının ardından Mimar Sinan'ın kabri başında dua edildi.


Konferans öncesi Darüzziyafe'de kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı sonrası TEKDER İSTANBUL İL Başkanı Doç. Dr. Metin GÜMÜŞ ve CİHANNÜMA Derneği Genel Başkanı Mustafa ŞEN katılımcılara selamlama hitabında bulundu. Teknik kadroların bir ülkenin altyapı, üstyapı ve teknoloji alanlarındaki gelişimine önemine vurgu yapan Doç. Dr. Metin GÜMÜŞ mühendis, mimar ve teknikerlerin kendilerini fenni alanlarda yetiştirirken insan olmanın gereği olan mânâ boyutunda da geliştirmesi gerektiğini belirtti.


Ders verir gibi konferans verdi

Selamlama konuşmalarının ardından Prof. Dr. Sadettin ÖKTEN "Şehircilik ve Mühendislik Ahlâkı" konulu konferansını verdi. Konuşma katılımcılar tarafından büyük bir dikkatle dinlendi. Konuşma boyunca katılımcılar ajanda ve akıllı telefonlarına notlar aldı.


“Kapitalizmin menfaati vardır, merhameti yoktur!”

Temel kavramların izahı üzerine duran ÖKTEN bilhassa günümüz sorunlarıyla başı...