17 / 05 / 2024

şehirışıkları

şehirışıkları

Şehir Işıkları Ataşehir 'de anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor, proje 10 katlı 3 blok halinde yükseliyor

Kırşehir'de inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı!

Kırşehir kent merkezinde inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Şehir hastanelerinin ihaleleri arasındaki farklılıklar TBMM'de!

Şehir hastanelerinin ihaleleri arasındaki farklılıklar TBMM'de konu oldu. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Büyükşehir Belediye binasının kazıkları kırık mı?

İzmir Büyükşehir Belediye binasının depreme dayanıklı olmadığını ortaya koyan raporda yapıyı taşıyan kazıkların kırık olduğu da yer alıyor. 2 bin çalışanın can güvenliği risk altında

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları!

Başakşehir’in gözde projesi Olimpa Park Plus’ta kişiye özel ödeme ayrıcalıkları devam ediyor… Her bütçeye uygun olarak şekillendirilen ödemeler yüzde 30 peşinat, 36 ay 0 faiz ve 120 aya kadar uygun vade ile yapılabiliyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi inşaat atıklarına çözüm arıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları ile molozlarla ilgili çalışmalara devam ediyor. Belediye boş arazilere boşaltılan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları ile molozların önüne geçmeye çalışıyor...

Eskişehir Kent Konseyi'nden inşaat atıkları uyarısı!

Eskişehir Kent Konseyi Çevre ve Sağlık Çalışma Grubu, son günlerde çevreye atılan inşaat atıkları konusunda vatandaşı uyararak izlenecek yol ile ilgili bilgi verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden inşaat atıkları açıklaması!

Hafriyat toprağı, inşaat/yıkıntı atıkları ve bitkisel atık yağlar konusunda denetim yetkisinin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na verilmesi Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi...

Lokman Çağrıcı: Kentsel dönüşümle yeni şehir oluşturuyoruz!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 2012 Van depremlerinde yaşadıklarını belirterek “Kentsel Dönüşüm Kanunu’ndan istifade ederek sosyal dokularıyla yeni şehir oluşturmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Nevşehir Kalesi kentsel dönüşüme sit alanı uyarısı!

Nevşehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Kale ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etap plan taslağının sit sınırları dikkate alınarak düzeltilmesini istedi. Kurul karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nevşehir Gülşehir'e biyolojik atık su arıtma tesisi kuruluyor!

Gülşehir Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından hazırlanan, Nevşehir Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projenin tamamlanmasıyla ilçeye bağlı Oğulkaya, Hamzalı ve Emmiler köylerinin evsel atıkları arıtılarak deşarj edilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’na (YAPEX) katıldı. Stantta Muğla’nın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtan broşür ve kitapçıklar dağıttı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 32 hektarlık alanda dönüşüm yapacak!

Kentin farklı bölgelerinde kent dönüşümü hazırlıklarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir-Aydın-Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği dönüşümün uygulama projeleri için 8 Aralık’ta ihaleye çıkıyor.

Mersin'de resmi kurumlar şehir merkezinden taşınacak!

Tarsus Belediye Başkanlığı görevinde, trafik yoğunluğunu azaltmak için uyguladıkları çalışmaları Mersin’de de yapacağını kaydeden Başkan Kocamaz, Mersin’deki resmi kurumları şehir merkezinden taşıyarak trafik yoğunluğunu azaltacaklarını söyledi...

şehirışıkları Haberi

şehirışıkları

Ataşehir 'de 2 bin 250 metrekarelik alan üzerinde yaşama geçirilen Şehir Işıkları TG Yapı imzası taşıyor. 10 katlı 3 blok halinde yükselen Şehir Işıkları 'nda anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor.


Ataşehir Şehir Işıkları 'ndan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor. Şehir Işıkları 'nda; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor.



Şehir Işıkları 'nda;

2+1 daireler 220 bin liradan,  

3+1 daireler 280 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Sosyal alanları arasında; Türk hamamı, sinema salonu, çocuk parkı, yüzme havuzu, fitness center, kapalı otopark, sauna, çocuk kulübü ve güvenlik bulunan Şehir Işıkları ; Kadıköy ve Üsküdar'a 6 kilometre mesafede yükseliyor.


0216 315 84 84

www.tgyapi.com

Ceren...