05 / 05 / 2024

şehirlerde atıktan elektrik üretimi nasıl yapılır

şehirlerde atıktan elektrik üretimi nasıl yapılır

Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye'nin, AK Parti hükümetiyle son 12 yıl içerisinde ithal ettiği enerji payı içerisindeki enerji oranı büyümeye rağmen değişmiş değil. Birçok ülkede bu daha da artıyor. Biz onu frenledik. Dengeleri tutturduk" dedi...

Ev kiralamak üzere olanlar dikkat! Bunu yapanlar yandı! 

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim son sürat devam ederken, Avukat Mehmet Fatih Özer'den de yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Özer, ev sahibi yerine imza atılarak elektrik, su ve doğalgaz idarelerine abone olunmasının özel belgede sahtecilik suçunu oluşturduğunu kaydetti.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Türkiye’nin elektrik kurulu gücü 3,3 kat arttı! Tamı tamına 105 bin megavatı aştı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Türkiye'de enerji alanında atılan adımlarla elektrik kurulu gücü ve ekipman üretiminin arttığını ifade etti. Tancan, "Geçen yıl 31 bin 846 megavat olan elektrik kurulu gücü 3,3 kat artarak temmuz ayı sonunda 105 bin 135 megavata ulaştı”dedi

Elektrik ve doğalgaz borcu olanlara müjde! Bakan resmen açıkladı! Borcunuz varsa bu habere mutlaka göz atın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgazda tüketicilerin ödemelerini özel sebepler yüzünden zamanında yapamayacakları durumlarda, ödemelerinin ertelenmesine olanak sağlayacak, bu ertelenen ödemelerin ise 12 aya kadar zamanaşımı olmadan ödenebileceğini açıkladı.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

Bakanlıktan açıklama geldi! Elektrik faturasını yüzde 35 düşürmek mümkün! Sadece bunları yapacaksınız!

Elektrik faturalarını olabildiğince aza mı indirmek istiyorsunuz. Ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız mutlaka haberimize bir göz atın! İşte detaylar!

55 milyon lira elektrik faturası ödedi kendi elektriğini üretmeye karar verdi

İlk 8 ayda 55 milyon liralık fatura ödeyen Kervan Gıda güneş tarlası kuruyor. Elektrik giderlerinin bir kısmını çatı sistemli güney enerjisiyle karşılayan şirket elektrik giderini azaltarak sıfırlamayı planlıyor.

Tarımda bir başarı daha! Tarımsal atıktan yapılan gübre verimi % 42 artırdı

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünce tarafından yürütülen çalışmada, tavuk gübresi, ayçiçeği ve mısır atıklarından organik madde değeri yüksek kompost elde edildi.

Bakanlıktan elektrik fiyatlarını düşürecek hamle!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, elektrik fiyatlarını düşürecek hamleleri açıkladı. Peki elektrik faturaları nasıl düşecek? İşte ayrıntılar...

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Günay tarafından kuruldu.

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamtaş İnşaat Elektrik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedel ile Ahmet Kürşat Arısoy tarafından kuruldu.

şehirlerde atıktan elektrik üretimi nasıl yapılır Haberi

şehirlerde atıktan elektrik üretimi nasıl yapılır


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye'nin, AK Parti hükümetiyle son 12 yıl içerisinde ithal ettiği enerji payı içerisindeki enerji oranı büyümeye rağmen değişmiş değil. Birçok ülkede bu daha da artıyor. Biz onu frenledik. Dengeleri tutturduk" dedi.


Yıldız, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaretinde yaptığı konuşmada, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'den sonra Sakarya'nın büyük bir değişim yaşadığını söyledi.


Sakarya'nın tükettiğinden fazla üretebilen bir kent olduğunu ifade eden Yıldız, şehirde sanayi, ticaret, enerji ve siyasette güzel bir ahenk oluştuğunu vurguladı.


Bir sanayicinin "Doğu Karadeniz'de yapılmak istenen santrallere kadınlar karşı çıkıyor, bakanlık ekolojik dengenin korunması noktasında ne yapıyor" sorusu üzerine Yıldız, yerli kaynakların arttırılması gerektiğini ifade etti.


"Şehirlerde çöpten ve atıktan elde edilen enerji yükselmeye başladı" diyen Yıldız, Türkiye'nin...