29 / 04 / 2024

Şehit Ahmet Budak evi

Şehit Ahmet Budak evi

Terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan Ahmet Budak'ın ailesi için ev inşa edildi. Ev, düzenlenen törenle aileye teslim edildi.

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İon Life Foça Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Şehit aileleri dikkat! TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilsin önerisi geldi! İşte detaylar..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, şehit aileleri için dikkat çeken bir konut önerisinde bulundu. Yıldırım, TOKİ tarafından ODTÜ arazisine konut inşa edilmesini gündeme getirdi. 

Eymen21 İnşaat Hırdavat Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen21 İnşaat Hırdavat Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeys Group İnşaat Demir Çelik Ve Temizlik Oto Yedek Parça Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Budak tarafından kuruldu.

Şehit Ahmet Budak'ın ailesi için yaptırılan ev teslim edildi!

Terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan Ahmet Budak'ın ailesi için ev inşa edildi. Ev, düzenlenen törenle aileye teslim edildi.

Şehit Ahmet Kocabay ve Engin Tilbaç Eğitim Merkezleri açıldı!

Malatya'da hayata geçirilen Şehit Ahmet Kocabay Eğitim Merkezi ile Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi açıldı.

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Başakşehir Ahmet Öztürk Kışlası imar planı yeniden askıda!

Başakşehir Şehit Piyade Çavuş Ahmet Öztürk Kışlası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıkarıldı...

Mimar Ahmet Vefik Alp'den Şehit ve Gaziler için Anıtköy projesi!

Y Müh Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, bugünkü yazısında Şehit ve Gazileri için Anıtköy projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Alp, proje için yaşayan bir yerleşke olacağını belirtti.

DK Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DK Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilek Karaman tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Şehit Ahmet Sokak'ta kuruldu.

SVM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

SVM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Mete Serkan Sevim Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Şişli, Şehit Ahmet Sokak Mecidiyeköy İl Merkezi'nde kuruldu.

Bartın'daki şehit ailesine yapılan ev tamamlandı!

Şırnak'ın Uludere ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyer'in harap durumdaki babaevi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı doğrultusunda yenilenerek anahtarı aileye teslim edildi.

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in babaevinde çalışmalar başladı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki babaevini yeniden yapacaklarını açıklayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı telefonla arayarak, çalışmaların bir an önce hızlandırılmasını istedi.

Şehit Ahmet Budak evi Haberi

Şehit Ahmet Budak evi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan ve 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti Hakkâri 1. sıra adayı olan Ahmet Budak'ın ailesi için ev yaprıldı. Ev, düzenlenen törenle aileye teslim edildi. 


Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, mevlidin ardından yaptığı konuşmada, "Geçen sene bugün gerçekten meslek hayatımızın üzüntü verici bir günüydü. Bir bayram günü demokrasi mücadelesi veren, halkına hizmet için çaba gösteren, çırpınan bir kardeşimizi, bir değerimizi maalesef gözünü kırpmadan hain teröristler şehit ettiler.Hiçbir zaman ağızlarından demokrasi, insan haklarını düşürmeyenler bu hain suikastı görmezden geldiler yorum dahi yapmadılar. Suçu sadece Şemdinli halkına, Şemdinli köylerine hizmet etmek olan bu manada demokrasi mücadelesinde yerini alan temiz bir şekilde, sivil bir şekilde, silahsız bir şekilde demokrasi ve...