16 / 05 / 2024

şehit babası ev onarımı

şehit babası ev onarımı

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'den şehit yakını ve gazilere konut müjdesi!

Türkiye genelinde konut projelerine hızla devam eden TOKİ, şehit ve gazi yakınları için çalışmalara başladı. Kurum, 5 bin aileyi ev sahibi yapacak projeleri hayata geçirecek.

Şehit, gazi ve yakınlarına faizsiz konut kredisi müjdesi!

Şehit yakınları, gazi ve ve gazi yakınlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek olan faizsiz konut kredisinin detayları belli oldu. İşte milyonlarca vatandaş tarafından beklenen yeni sistemin detayları...

TOKİ şehit ailelerine ücretsiz ev versin önerisi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit aileleri ve gazilere bedeli karşılığında ev satıyor, kurada öncelik veriyor ve faizsiz konut kredisi sunuyor. Milletvekilleri ise şehit aileleri ve gazilere ücretsiz ev verilmesini önerdi. TBMM KİT Komisyonu'nda TOKİ'den konuya ilişkin yazılı yanıt verildi.

Nilperi Şahinkaya: 4 yılda bir ev değiştiriyorum!

Katıldığı bir programda soruları yanıtlayan oyuncu Nilperi Şahinkaya, babasının mesleğinin etkisi nedeniyle 4 yılda bir ev değiştirdiğini söyledi. 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Vicdansızlar, ev fiyatlarını artırdı!

İzmir depreminde enkazın altından çıkarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin yaşadıklarını anlattı. Acılı baba, ev fiyatlarını artıran fırsatçılara tepki gösterdi.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Ev fiyatları 2 kat arttı, herkes mazeret üretiyor!

İzmir'de yaşanan depremde  Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, İzmir'de ev bulmakta zorlandığını dile getirdi. 

Şehit Er Salih Altuntaş’ın ailesine ev sözü tutuldu!

Devlet tarafından aziz şehitlerin ailelerine sahip çıkıldı. Şehit Er Salih Altuntaş’ın Ordu’da bulunan derme çatma baba ocağı yenilenip aileye teslimlerini gerçekleştirdi.

Dünya Şehit Çocukları Vakfından Suriye İdlib'e briket ev!

Dünya Şehit Çocukları Vakfınca Suriye'nin İdlib bölgesine inşa edilen briket evler ailelere teslim edildi.

Şehit babasının harabe evini valilik sıfırdan yapacak!

Geçtiğimiz yıl şehit olan jandarma er Salih Altuntaş'ın Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan harabe halindeki baba evini gündeme getiren SÖZCÜ'nün haberi, ses getirdi. Süleyman Soylu, şehir babasını arayarak, "Evinizi sıfırdan yaptıracağız tamirat değil yeni baştan yapılacak" dedi...

şehit babası ev onarımı Haberi

şehit babası ev onarımı

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar  gören evi, İl Jandarma Komutanlığının desteğiyle onarılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,Antalya'da 2000'de silah kazası sonucu şehit olan jandarma er Gaffar Kuş'un babası Mustafa Kuş, Beydağı Mahallesi'ndeki evinde jandarma ekipleri tarafından ziyaret edildi.

İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce'nin talimatıyla ziyareti yaptıklarını belirten ekipler, şehit babasının, 24 Ocak tarihindeki merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören evinin onarılacağını söyledi.

Daha sonra konutta başlatılan çalışmaları, jandarma ekipleri de yakından takip etti.

Şehit yakınları, desteklerinden dolayı jandarma teşkilatına teşekkürlerini sundu.

Şehit babası Şaban Dalgılıç'ın evine satış emri...