01 / 05 / 2024

Şehit Halisdemir Kültür Merkezi

Şehit Halisdemir Kültür Merkezi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Niğde'nin Bor ilçesinde hayata geçirdiği Şehit Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılıyor.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in memleketi Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde hayata geçirilen Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı.

Şehit Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Niğde'nin Bor ilçesinde hayata geçirdiği Şehit Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılıyor.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için kültür merkezi yapılsın!

Darbe girişimi sırasında öldürülen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in abisi Doğan Halisdemir ''Kardeşim Ömer'in de okuduğu Fatih İlkokulu yenilensin ve yanında öğrenciler için bir kültür merkezi yapılsın istiyoruz. O eğitim kurumunun etrafında spor alanları ve kütüphane olsun.''dedi.

Seydiler Şerife Bacı Kültür Evi açıldı!

Seydiler Belediyesi tarafından ilçe merkezine Şehit Şerife Bacı’nın adını yaşatabilmek ve hatıralarını gelecek nesle aktarabilmek amacıyla Şerife Bacı Kültür Evi oluşturuldu.

Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete girecek!

Evren Mahallesi Şehit Hidayet Yılmaz Sokak'ta geçtiğimiz yıl temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete girecek. Kültür merkezinden her yaştan ilçe sakini faydalanabilecek.

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği, 79. okul tadilatını Aliağa'da gerçekleştirdi!

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği, 79. okul tadilatını İzmir'in Aliağa ilçesine bağlı Yukarı Şehit Kemal köyünde gerçekleştirdi. Yukarı Şehit Kemal köyünün okulunu yeni bir görünüme kavuşturdu

Kayseri'deki tarihi jandarma binası kültür turizmine kazandırılacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Şehit Nazımbey Mahallesi'ndeki eğitim, güvenlik ve son olarak mesken olarak kullanılan tarihi jandarma binasının restore edilerek, Kültür ve Turizm Merkezi’ne dönüştürüleceğini bildirdi....

Kültür Bakanlığı Ayasafya ve Topkapı'yı yurtdışında tanıtacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü,Ayasofya, Topkapı Sarayı, Anadolu Medeniyetleri, Efes Örenyeri, Zeugma Mozaik, Türk İslam Eserleri Müzesi gibi büyük müzeler yurt dışında önemli noktalarda tanıtıcak

Kocaeli'de yeni OSB'ler yerine kültür ve spor öne çıksın!

Var olan 16 organize sanayi bölgesine yenilerini eklemeye hazırlanan Kocaeli'de plansız şekilde kurulan OSB'lerin kentin eşsiz ekolojik yapısına zarar verdiği belirtildi. Akademik çevreler, kentte turizm, kültür ve sporun öne çıkarılması gerektiği düşünce

ODTÜ, Antalya Ürünlü'yü kültür köyü yapıyor!

Antalyanın İbradı ilçesindeki Ürünlü köyünün "Kültür Köyü" olması için Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından hazırlanan proje, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kabul edildi

Kent ve Kültür Konferansı, mimarinin önderlerini ağırladı!

Contemporary İstanbul 'un 12. İstanbul Bienali onuruna düzenlediği “Kent ve Kültür ” konferansı, uluslararası arenadan fikir önderlerinin katılımıyla gerçekleşti

Şehit Halisdemir Kültür Merkezi Haberi

Şehit Halisdemir Kültür Merkezi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde'de hayata geçirdiği Kültür Merkezi’nin açılışı 22 Temmuz Cumartesi günü yapılacak.


Kültür merkezinin açılışına Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Genel Sekreteri İlhan Bayram, Kocaeli’deki siyasi parti il başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri de katılacak.


Toplam 2 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Şehit Ömer Halisdemir, Kültür Merkezi Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nın yakınında yer alıyor. 



Kocaeli Büyükşehir...