03 / 05 / 2024

Şehit Kamil Balkan caddesi

Şehit Kamil Balkan caddesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa Şehit Kamil Balkan ve Esenler Caddesi Düzenleme İnşaatı yapım işini ihaleye çıkardı

Gaziantep Şehitkamil Seyrantepe Projesi'nde 966 konutun teslimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Şehit Kamil Belediyesi işbirliğinde yürütülen Gaziantep Şehitkamil-Seyrantepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 966 konutun anahtar teslimi yapıldı.

Denizli Şehit Yusuf Batur Lisesi'nin bahçesindeki taş binalar kurtarıldı!

MİMARLAR Odası Denizli Şubesi, 2010'da yıkılan Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki her biri 77 yıllık dört taş binanın yıkılmaması için 20 ay önce dava açtı. Taş binaların korunmalarına karar verdi.

Kağıthane'de Şehit Doğan Kılıç Parkı açıldı!

Kağıthane Belediyesi ilçe genelinde yaptığı yatırımları hızla sürdürüyor. Hamidiye Mahallesi'nde yapılan yeni parka 'Şehit Doğan Kılıç' ismi verildi.

Esenler'de Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kütüphanesi açılıyor!

Fatih İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde oluşturulan ve şehit Mehmet Selim Kiraz'ın isminin verildiği kütüphanenin açılışı, şehit savcının babasının katılımıyla yapılacak.

Keçiören Şehit Kubilay Mahallesi konut alanı imar planı askıda!

Ankara Keçiören İlçesi Şehit Kubilay 30485 ada 1,2,3,4,5,6,7,8 ve 9 sayılı parsellere ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıktı...

Üsküdar Zeynep Kamil Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar İlçesi, Zeynep Kamil Mahallesi, 204 ada, 4 ve 73 parseller ile 60 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatını askıya çıkardı...

Adana Belediyesi şehit ailelerini ev sahibi yapacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şehit eşlerinin, anne ve babalarının ev sahibi olması için konuyu belediye meclisi gündemine getireceklerini, kendilerine her türlü desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Adana Büyükşehir'den şehit ailelerine konut desteği!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, basın mensuplarıyla bir programda buluştu. Adana Büyükşehir Belediyesi, şehit ailelerinin ev sahibi olması için destekte bulunacak.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 8 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 8 Şubesi, Cemalettin Bahtiyar Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon 500 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Üsküdar, Selimiye Mahallesi'nde açıldı.

Şehit Müsellim Ünal'ın ailesine ev hediye edildi!

Adıyaman'da güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Müsellim Ünal (23), Kayseri'nin Develi ilçesi Kulpak Mahallesi'nde yaşayan ailesine hemşerileri tarafından ev hediye edildi.

Sincan Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası imar planı askıda!

Ankara Sincan İlçesi, Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası’na ilişkin olarak hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planları bugün yeniden askıya çıkarıldı...

Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesi modern görünüme kavuşacak!

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesinin altyapı sorunları nedeniyle kalan kısmındaki yol çalışmalarını tamamlıyor.

Gaziantep Meclisi, Kilis'teki Şehit Astsubay'ın ailesi için ev alacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında toplanan meclisten, Kilis'te yitirdiğimiz Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi ve çocuğu için ev alınması kararı çıktı.

Şehit Kamil Balkan caddesi Haberi

Şehit Kamil Balkan caddesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa Şehit Kamil Balkan ve Esenler Caddesi Düzenleme İnşaatı yapım işini ihaleye çıkardı.  İhale açık ihale şeklinde 13 Mayıs 11.00'de yapılacak. İş için sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılacak. Sonrasında işe başlanacak. Yer tesliminden itibaren 360 (Üçyüzaltmış) takvim günü olarak belirlendi. 


İlgili Telefon: (0212) 449 47 97

İlgili Faks: (0212) 449 47 68

İlgili E-Posta: [email protected]

İhale ilanını görüntülemek için