05 / 05 / 2024

Şehit Kamil gaziantepte kentsel dönüşüm

Şehit Kamil gaziantepte kentsel dönüşüm

Şehitkamil Belediyesi' nin Seyrantepe Bölgesine yaptırmış olduğu konutlarıyla ev sahibi oluyor. Daha önce kamulaştırmaya evi giden Aksu, Seyrantepe konutlarından 3 daire alarak ev sahibi oldu...

Palandöken Belediyesi'nden şehit Metin Aydemir'in ailesine konut!

Palandöken Belediyesi, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir'in ailesi için daire aldı. Metin Aydemir'in ailesi için satın alınan dairenin tapusu ve anahtarı teslim edildi.

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'ndeki kaldırım düzenlemesine itiraz!

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'nde kaldırımların inşası süren Konak Tramvayı hattına uygun hale getirilmesi için yapılan düzenlemeye itiraz eden esnaf, mahkeme tarafından haklı bulundu.

Şehit üsteğmen Uğur Taşcı’nın ailesinin evi restore edilecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan üsteğmen Uğur Taşcı’nın ailesine sahip çıktı.

Şehit Polis Yalçın Yamaner'in ailesine ev alındı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Siirt'te PKK'lı teröristlerin kullandığı hücre evine düzenlenen operasyonda şehit olan özel harekat polisi Yalçın Yamaner'in ailesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ev sözünü yerine get

Şehit polis Musa Yüce'nin ailesine TOKİ'den ev!

4 Ocak'ta Diyarbakır'ın Sur ilçesinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Musa Yüce'nin ailesine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla ev verildi.

Şahinbey'de şehit yakınları ve gaziler peşinat ödemeyecek!

Şahinbey Belediyesi, şehit ve Gazi yakınlarını ev sahibi yapabilmek için TOKI ile birlikte imzaladığı ortak protokolde ikinci müjdeyi verdi. TOKİ ile yapılan görüşmeler sonrasında 2+1 konutlarda peşinat kaldırıldı.

Ordulu Şehit Yalçın Yamaner'in ailesine ev alınacak!

Siirt'te terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Yalçın Yamaner'in ailesi için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde yeni bir ev satın alınacak.

Şahinbey Belediyesi'nden şehit yakınlarına ve gazilere konut müjdesi!

Yaptığı sosyal konut projeleriyle birçok ailenin ev sahibi olma hayalini gerçekleştiren Şahinbey Belediyesi, şehit aileleri ve gazilerin kira öder gibi kolay ev sahibi olması için yaptığı projeyi hayata geçirdi.

Sedat Peker'den şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev!

Ünlü iş adamı Sedat Peker, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev aldı. Sedat Peker facebook hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in babaevinde çalışmalar başladı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki babaevini yeniden yapacaklarını açıklayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı telefonla arayarak, çalışmaların bir an önce hızlandırılmasını istedi.

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in babaevi yeniden yapılacak!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki babaevi yeniden yapılacak.

Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı!

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Yenidoğan Mahallesinde inşa edilen 8 derslikli Özel Eğitim Okulu binasının kesin kabulünün yılın son günü yapılmasının ardından Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı.

Bilecik Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Yenidoğan Mahallesinde inşa edilen 8 derslikli Özel Eğitim Okulu binasının kesin kabulünün yılın son günü yapılmasının ardından Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı.

Şehit Kamil gaziantepte kentsel dönüşüm Haberi

Şehit Kamil gaziantepte kentsel dönüşüm


Karşıyaka Mahallesi İpekyolu üzerinde Kentsel Dönüşüm ile kamulaştırmaya evi giden aileler, Şehitkamil Belediyesi'nin Seyrantepe Bölgesine yaptırmış olduğu konutlarıyla ev sahibi oluyor. Daha önce kamulaştırmaya evi giden Aksu, Seyrantepe konutlarından 3 daire alarak ev sahibi oldu. 


BELEDİYEMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU HİZMETLERDEN ÇOK MEMNUNUZ 


Şehitkamil ilçesini daha yaşanabilir bir kent haline getirme yolunda kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, diğer taraftan vatandaşların mağdur olmamaları konusunda yaptığı konutlarla da aileleri ev sahibi ediyor. Kentsel Dönüşüme evi giden Aksu ailesi, Seyrantepe Bölgesinde yapılan konutlardan 3 daire alarak ev sahibi oldu. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında teşekkür ziyaretinde bulunan Aksu ailesi, bir süre Başkan Fadıloğlu ile sohbet etti. Yapılan hizmetlerden memnun kaldığını dile getiren Nesimi Aksu ise; "Karşıyaka'da oturduğumuz için evimiz kentsel dönüşüme giriyordu. Bu zamana...