13 / 05 / 2024

şehit kamil sosyal tesis

şehit kamil sosyal tesis

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha önce taahhüt ettiği sosyal tesisi bulunmayan her mahalleye sosyal tesis projesini hayata geçirdiklerini belirterek, 12 mahallede inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

Bakanlık açıkladı: 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atanıyor! Tören 11 Temmuz'da yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika yazılı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atamasının yapılacağına dikkat çekildi. İşte merak edilenler...

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Şehit yakınları ve gaziler dikkat! Hesaplara tam 4 bin TL yattı! Hemen siz de kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları ve gazilere yapılan ödemeleri açıkladı. Şehit yakınları ve gaziler dikkat! Hesaplara tam 4 bin TL yattı! Hemen siz de kontrol edin!

Bakanlık harekete geçti! Şehit ve gazi yakınlarına indirim geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için harekete geçti. Bakanlık ile THY arasında imzalanacak protokol ile ücretsiz seyahat kartı aktif olan tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim yapılacak.

Ev alacaklar dikkat! Sosyal konut projesiyle ilgili flaş gelişme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, sosyal medya hesabından Eylül'de duyurulması planlanan yeni sosyal konut projesinde gençlere, emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere, engellilere özel kontenjan ayrılacağını açıkladı.

TOKİ İstanbul Maltepe'de bulunan askeri alana sosyal konutlar yapacak

İstanbul Çekmeköy'de bulunan Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası'nın tamamen boşlatılarak Çınarköy Evleri projesi adı altında başlayan inşaat çalışmalarının ardından bir askeri kışlaya daha sosyal konut projesi yapılması kararı alındı. Proje TOKİ tarafından inşa edilecek.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gaziler Sosyal Tesisi 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler için yaptırılan Gaziler Sosyal Tesisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılıyor.

TOKİ'nin 15 bin evi engelli ve şehit yakınına!

2020'de ev sahibi olanların arasına 'sosyal konut hamlesi' ile 100 bin kişi daha ekleniyor. Düşük tutarlı peşinat ve taksit imkanıyla kolayca ev sahibi olabilenen projede konutların 15 bini şehit yakınları ve engelliler için ayrıldı...

Şahinbey Şehit Samet Kaymakçı Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi, geçtiğimiz günler içerisinde Hakkari’de yaşanan patlama sonrasında şehit olan Topçu Er Samet Kaymakçı'nın ismini taşıyan sosyal tesisin açılışını yaptı.

Sapanca'da sosyal tesis binası inşaatı sürüyor!

Sapanca ilçesinde kurulan Şehit Astsb. Ömer Halisdemir spor ve sosyal tesisleri inşaatı devam ediyor.

Hatay Kırıkhan'da Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

şehit kamil sosyal tesis Haberi

şehit kamil sosyal tesis


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha önce taahhüt ettiği sosyal tesisi bulunmayan her mahalleye sosyal tesis projesini hayata geçirdiklerini belirterek, 12 mahallede inşaat çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Fadıloğlu, sosyal tesisi bulunmayan birçok mahalleye daha sosyal tesis yapılacağı müjdesini verdi.



Sosyal ve kültürel Belediyecilik anlayışıyla mahalle-köy ayrımı yapmaksızın ilçe genelinde birçok projeyi hayata geçiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Köylerin mahalle statüsüne geçmesiyle birlikte hizmet ağını genişleten Şehitkamil Belediyesi, yeni mahallelerde yol, kaldırım, asfalt ve alt yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyet hizmetlerini de yapmaya devam ediyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun daha önce taahhüt ettiği her mahalleye sosyal tesis projesiyle, sosyal tesisi bulunmayan mahallelere sosyal tesis yapımı hızla devam ediyor. Bağbaşı Mahallesi’ndeki sosyal tesisin inşaat...