06 / 05 / 2024

Şehit Müsellim Ünal

Şehit Müsellim Ünal

Adıyaman'da güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Müsellim Ünal (23), Kayseri'nin Develi ilçesi Kulpak Mahallesi'nde yaşayan ailesine hemşerileri tarafından ev hediye edildi.

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

Hisseli mülklerde hissedarların önalım hakkı kaç aydır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde hisseli mülklerde hissedarların önalım hakkını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in merak edilen konuyla ilgili o yazısı...

Önalım hakkı nasıl ve ne zaman kullanılır?

Önalım hakkı, bir gayrimenkulün satılması halinde, onu diğer alıcılara nazaran öncelikle satın alabilme hakkı oluyor. Peki, önalım hakkı nasıl ve ne zaman kullanılır?

Hisseli gayrimenkullerde şufa hakkı nasıl kullanılır?

Gayrimenkul danışmanı Mehmet Adak, hisseli mülkiyette önalım (şufa) hakkına ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte Mehmet Adak'ın o yazısı...

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Gayrimenkul alırken önalım hakkı hangi durumlarda iptal olur?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, çok ortaklı bir arsa hissesi almak istediğini belirten okuyucu, diğer hissedarların önalım hakkı olduğunu, bu önalım hakkını engellemek için ne yapabileceğini sordu. 

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Önal Süer hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Darülaceze'den Kınalı Ada'da satılık köşk ve müştemilat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kınalı Ada'da yer alan köşk ve müştemilatı 8 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Çatalca bölümü 7 Mart'ta açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kınalı-Çatalca ayrımına kadar olan bölümü tamamlandı. Bu güzergah, 7 Mart'ta açılacak. Projenin, Akyazı-Sakarya-İzmit bölümü de 2019 sonunda hizmete girecek...

Kale 1 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale 1 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Önal tarafından kuruldu. 

Kartal'daki Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Kartal'da, 6 Şubat'ta çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın olduğu sokakta bulunan riskli Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı.

Tarım arazilerinde önalım hakkı bilinmiyor!

Altın Emlak Pazarlama Müdürü Mehmet Koçyiğit, tarım arazilerinde ön alım (şufa) hakkının bilinmediğini ifade etti...

Şehit Müsellim Ünal Haberi

Şehit Müsellim Ünal

Adıyaman'da güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Müsellim Ünal (23), Kayseri'nin Develi ilçesi Kulpak Mahallesi'nde yaşayan ailesine hemşerileri tarafından ev hediye edildi.


İstanbul'daki Develi ve Yöresi Kültür Dayanışma Derneği ile Ankara'daki Ankara Develililer Derneği'nin yürüttüğü yardım kampanyasıyla Şehit Mesellim Ünal'ın ailesine ev alındı. Develi ilçesi Aşık Seyrani Caddesi üzerinde bulunan dairenin tapusu, Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Sami Dedeoğlu tarafından şehit Müsellim Ünal'ın babası Yusuf Ünal'a takdim...