29 / 04 / 2024

Şehit Nuh Özdemirin ailesine ev

Şehit Nuh Özdemirin ailesine ev

Diyarbakır'da şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki ailesi için yeni ev yapımına başlandı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 Ocak'ta düzenlenen operasyonda, 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir şehit oldu.

Şehit Nuh Özdemir'in Ordu'daki evi yenilendi!

Şehit askerimiz Nuh Özdemir'in Ordu'nun Akkuş İlçesi'ne bağlı Salman Mahallesi'ndeki evi yenilendi.

Şehit Nuh Özdemir'in ailesi için yapılacak evin inşaatına başlandı!

Diyarbakır'da şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki ailesi için yeni ev yapımına başlandı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 Ocak'ta düzenlenen operasyonda, 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir şehit oldu.

Şehit Polis Yalçın Yamaner'in ailesine ev alındı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Siirt'te PKK'lı teröristlerin kullandığı hücre evine düzenlenen operasyonda şehit olan özel harekat polisi Yalçın Yamaner'in ailesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ev sözünü yerine get

Şehit polis Musa Yüce'nin ailesine TOKİ'den ev!

4 Ocak'ta Diyarbakır'ın Sur ilçesinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Musa Yüce'nin ailesine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla ev verildi.

Şahinbey'de şehit yakınları ve gaziler peşinat ödemeyecek!

Şahinbey Belediyesi, şehit ve Gazi yakınlarını ev sahibi yapabilmek için TOKI ile birlikte imzaladığı ortak protokolde ikinci müjdeyi verdi. TOKİ ile yapılan görüşmeler sonrasında 2+1 konutlarda peşinat kaldırıldı.

Ordulu Şehit Yalçın Yamaner'in ailesine ev alınacak!

Siirt'te terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Yalçın Yamaner'in ailesi için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde yeni bir ev satın alınacak.

Şahinbey Belediyesi'nden şehit yakınlarına ve gazilere konut müjdesi!

Yaptığı sosyal konut projeleriyle birçok ailenin ev sahibi olma hayalini gerçekleştiren Şahinbey Belediyesi, şehit aileleri ve gazilerin kira öder gibi kolay ev sahibi olması için yaptığı projeyi hayata geçirdi.

Kocaeli Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliği hizmete girdi!

Nuh Çimento Ağız ve Diş Sağlığı Semt Polikliniği Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Seka Semt Polikliniği’nin dördüncü katında açıldı

Sedat Peker'den şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev!

Ünlü iş adamı Sedat Peker, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev aldı. Sedat Peker facebook hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in babaevinde çalışmalar başladı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki babaevini yeniden yapacaklarını açıklayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı telefonla arayarak, çalışmaların bir an önce hızlandırılmasını istedi.

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in babaevi yeniden yapılacak!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki babaevi yeniden yapılacak.

Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı!

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Yenidoğan Mahallesinde inşa edilen 8 derslikli Özel Eğitim Okulu binasının kesin kabulünün yılın son günü yapılmasının ardından Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı.

Bilecik Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Yenidoğan Mahallesinde inşa edilen 8 derslikli Özel Eğitim Okulu binasının kesin kabulünün yılın son günü yapılmasının ardından Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu yeni binasına taşındı.

Şehit Nuh Özdemirin ailesine ev Haberi

Şehit Nuh Özdemirin ailesine ev

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit Özdemir'in, Ordu'nun Akkuş ilçesinin Salman Mahallesi'ndeki baba evinin yanında yaptırılacak olan yeni evin temeli atıldı.


Şehidin babası Mehmet Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni evin temelinin iki gün önce atıldığını belirterek, "Ev konusunda başta Başbakanımız olmak üzere Valimiz, Akkuş ve Ordu Büyükşehir belediye başkanlarımız çok ilgilendi. Kış şartlarından dolayı evin yapımına başlanamamıştı. Birkaç gün önce yetkililer gelerek gerekli çalışmayı başlattı" dedi.


Eski evinin hemen yanına yeni evin temelinin atıldığını ifade eden baba Özdemir, "Ev konusunda Allah herkesten razı olsun. 3 ay gibi kısa sürede evin tamamlanması bekleniyor. Eski evimizi ise yıkmayacağız, öylece kalacak. Eski evimiz oğlumuzun hatırası olarak bize kalacak. O evde oğlumla birlikte çok anılarımız oldu" diye konuştu.


Baba Özdemir, yakında şehit oğlunun çocuğunun dünyaya geleceğini...