25 / 05 / 2024

şehit osman konutları bayburt

şehit osman konutları bayburt

Projesi Bayburt Belediyesi tarafından hazırlanarak geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Şehit Osman Villaları için temel atma töreni düzenlendi. Bayburt’u kuşbakışı seyretme imkanı sunan Şehit Osman Tepesi’nde, ilk etapta 50 daire yapılacak..

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

TOKİ'nin 15 bin evi engelli ve şehit yakınına!

2020'de ev sahibi olanların arasına 'sosyal konut hamlesi' ile 100 bin kişi daha ekleniyor. Düşük tutarlı peşinat ve taksit imkanıyla kolayca ev sahibi olabilenen projede konutların 15 bini şehit yakınları ve engelliler için ayrıldı...

Şırnak halkı TOKİ Konutları'nın teslim edilmesini istiyor!

Şırnak’ta 4 yıl önce TOKİ tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, konutların bir an önce bitirilerek hak sahiplerine verilmesini talep etti.

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

TOKİ şehit yakını ve gazileri ev sahihi yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit yakını ve gazileri ev sahibi yapıyor. TOKİ, ev sahibi yaparken iki seçenek sunuyor. İlk seçenek faizsiz kredi kullandırılması, ikincisi ise TOKİ konutlarından yararlanma fırsatı.

Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor!

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nden şehit ailelerine özel proje!

Şahinbey Belediyesi, gazi ve şehit yakınlarını uygun koşullarda ev sahibi yapıyor. TOKİ’nin yapacağı konutlar 20 yıl vadeli ve peşinatsız olarak gazi ve şehit yakınlarına verilecek.

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

şehit osman konutları bayburt Haberi

şehit osman konutları bayburt


Projesi Bayburt Belediyesi tarafından hazırlanarak geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Şehit Osman Villaları için temel atma töreni düzenlendi.


Şehit Osman Tepesi’nde gerçekleşen temel atma törenine Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Aydıntepe Belediye Başkanı Orhan Eraslan, Bayburt İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.


Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, özellikle il dışındaki Bayburtlulara yönelik hazırlanan projeyle, Bayburt’u kuşbakışı seyretme imkânı sunan Şehit Osman Tepesi’nde, ilk etapta 50 daire yapılacağını ve dairelerin 30 adedinin 50 metrekare apart daire şeklinde, diğer kısmının ise çift katlı dubleks şeklinde 120 metrekare olacağı bilgisini verdi.


BU BÖLGEDE DEĞİŞİK PROJELER GELİŞTİRDİK


İl...