02 / 05 / 2024

Şehit Pamir Meydan Parkı yenilendi mi

Şehit Pamir Meydan Parkı yenilendi mi

İskenderun Belediyesi’nin bu yöndeki gayretli ve titiz çalışmaları sayesinde vatandaşların oturup dinlenebileceği bir park kazandırılırken, ayrıca kent merkezi estetik açıdan da güzel bir görünüme kavuşuyor.

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı için çalışmalar başladı!

İl genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te hayata geçireceği Şehit Makbule Hanım Parkı Kent Meydanı projesi için çalışmalara başladı.

Antalya Ömer Halisdemir Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı, Antalya'nın Serik ilçesinde yıkımına başlanan eski ilçe jandarma komutanlığı binasının yerine yapılacak kent meydanına verilecek.

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı yeniden düzenlenecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Gördes Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Şehit Makbule Hanım Meydan düzenlemesi, Pazaryeri ve Kapalı Otopark için protokol imzalandı.

Manisa Gördes'e modern meydan!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Yürütülecek çalışmalar kapsamında Gördes’te bulunan Gördesli Şehit Makbule Meydanı yeniden düzenlenecek.

İskenderun Belediyesi'nden alternatif yol!

Şehrin yeniden inşası için çalışmalarını aralıksız sürdüren İskenderun Belediyesi ekipleri Ziya Gökalp ve Mithat paşa Caddelerinden birbirine bağlantılı olarak Şehit Pamir caddesine çıkışı sağlayan yeni bir yol daha açtı.

Şehit Pamir Meydan Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi’nin bu yöndeki gayretli ve titiz çalışmaları sayesinde vatandaşların oturup dinlenebileceği bir park kazandırılırken, ayrıca kent merkezi estetik açıdan da güzel bir görünüme kavuşuyor.

İskendurun'da kaldırım taşı çalışmaları sürüyor!

İskenderun Belediyesi'nin Şehit Pamir ve Ulucami caddelerini kapsayan yeni kaldırım taşı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Bosna Hersek Visoko'da Srebrenitsa Meydanı açıldı!

Srebrenitsa soykırımında katledilenlerin anısına, Bosna Hersek'in orta kesimlerinde yer alan Visoko'da bir meydan yapıldı. Anıt ve süs havuzu bulunan Srebrenitsa Soykırımı Kurbanları Meydanı'nın açılışında şehit anneleri göz yaşlarını tutamadı.

Denizli Albayrak Meydanı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişiminde devam ediyor.

İskenderun'da eski otopark alanı meydana dönüştürülecek!

İskenderun'da Şehit Pamir Caddesi'nin arkasındaki eski otopark alanı boşaltılıp meydana dönüştürülecek İskenderun Belediyesi ekipleri kent genelinde yeni düzenlemeler yaparak vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıyor.

İskenderun'a yeni meydan inşa ediliyor!

İskenderun Belediyesi vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran hizmetleri gerçekleştiriyor. Şehit Pamir Caddesi arkasında yer alan eski otopark olarak kullanılan alan boşaltılarak İskenderun halkının kullanımına meydan olarak açılacak

Tandoğan Meydanı'nın adı değişti!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bugün yapılan toplantısında Tandoğan Meydanı’nın adı Anadolu Meydanı olarak değiştirilirken, İncek Bulvarı’na ise geçtiğimiz günlerde makamında teröristlerce şehit edilen savcının adı verildi.

Şehit Pamir Meydan Parkı yenilendi mi Haberi

Şehit Pamir Meydan Parkı yenilendi mi


İskenderun Şehit Pamir Caddesi’nde Boyacılar Parkı yanında bulunan Meydan’ın park düzenlemelerine sona doğru gelindi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları sonucunda Meydan eski halinden kurtarılarak vatandaşlarımızın dinlenebileceği park haline dönüştü. Şık ve estetik bir görünüme kavuşan Meydan,  şehir merkezinin can damarı olacak.


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentin muhtelif yerlerinde park ve bahçe çalışmalarına devam edileceğini söyledi. Otopark konumunda olan Meydan Alanı’nı park olarak düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Çalışmalarımız bitmek üzere. İskenderun şehir merkezinde vatandaşlarımızın dinlenebileceği nezih bir park alanı oluşturduk. Bu gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun!” diye konuştu. 


İskenderun...