14 / 05 / 2024

Şehitkamil Belediye

Şehitkamil Belediye

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şehrin yeni gelişen bölgelerinin, imar planı doğrultusunda altyapı hizmetlerini de önceden alarak sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü söyledi.

Şehitkamil Belediyesi KDV'den muaf 7 dükkan satacak! 

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'de 7 adet dükkan satacak. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Şehitkamil Belediyesi 6 iş yeri satacak! KDV'den muaf iş yeri fırsatını sakın kaçırmayın!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil 15 Temmuz mahallesinde yer alan altı iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Şehitkamil Belediyesi iki arsa satacak! İhalesi 18 Temmuz'da!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Batıkent ve Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 2 bin 285 metrekare ve 489 metrekare olarak açıklandı.

Şehitkamil Belediyesi 5 iş yeri satacak! 

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan 5 dükkanı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Gaziantep Şehitkamil'de tam 50 bin metrekarelik arsa satılacak! Konut ve ticaret imarlı arsayı kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan konut ve ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de KDV'den muaf arsa satacak!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren Mahallesi'nde yer alan arsayı 93 milyon 460 bin 860 TL bedelle satışa çıkardı.

Şehitkamil Belediyesi KDV'den muaf 7 arsa satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Pancarlı ve Şehirgösteren mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Şehitkamil'de iki arsa satılacak! Konut imarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil, Şehirgösteren Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de konut imarlı iki arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Şehitkamil Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 215 milyon TL'ye!

Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Münüfpaşa Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapılması işi ihale ediyor. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehitkamil'de gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 15 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şehitkamil Belediye Haberi

Şehitkamil Belediye

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentin altyapı konusunda planlı bir şekilde geliştiğini, planlı kentleşmeye önem verdiklerini söyledi. 25 Aralık Sanayi Sitesi'nde devam eden yol açma çalışmaları hakkında bilgi alan Fadıloğlu, "İnşallah kısa bir sürede buradaki çalışmalar tamamlanacak ve milletimizin hizmetine sunulmuş olacak" dedi. 


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

İmara açılan alanların altyapı ve üstyapı çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi olarak bu yıl yol açma çalışmalarına ağırlık vereceğimizi daha önce de söylemiştik. Değişik bölgelerde yol açma çalışmalarımız devam ediyor. İbrahimli ve Karaca Ahmet mahallelerinde çalışmalar sürüyor. 25 Aralık Sanayi Sitesi'nde de yol açma çalışmaları devam ediyor" diye konuştu. 


PLANLI KENTLEŞME 

Planlı kentleşmenin önemine vurgu yapan Fadıloğlu, "Planlı bir kentleşme neticesinde bütün sorunlar ortadan kalkıyor. Bu yol yapılmadığı takdirde, buranın yapılanması söz konusu değil. Bunlar birbirini...