28 / 04 / 2024

Rıdvan Fadıloğlu: Önce altyapı sonra bina!

Rıdvan Fadıloğlu: Önce altyapı sonra bina!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şehrin yeni gelişen bölgelerinin, imar planı doğrultusunda altyapı hizmetlerini de önceden alarak sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü söyledi.



Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kentin altyapı konusunda planlı bir şekilde geliştiğini, planlı kentleşmeye önem verdiklerini söyledi. 25 Aralık Sanayi Sitesi'nde devam eden yol açma çalışmaları hakkında bilgi alan Fadıloğlu, "İnşallah kısa bir sürede buradaki çalışmalar tamamlanacak ve milletimizin hizmetine sunulmuş olacak" dedi. 


ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

İmara açılan alanların altyapı ve üstyapı çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Fadıloğlu, "Şehitkamil Belediyesi olarak bu yıl yol açma çalışmalarına ağırlık vereceğimizi daha önce de söylemiştik. Değişik bölgelerde yol açma çalışmalarımız devam ediyor. İbrahimli ve Karaca Ahmet mahallelerinde çalışmalar sürüyor. 25 Aralık Sanayi Sitesi'nde de yol açma çalışmaları devam ediyor" diye konuştu. 


PLANLI KENTLEŞME 

Planlı kentleşmenin önemine vurgu yapan Fadıloğlu, "Planlı bir kentleşme neticesinde bütün sorunlar ortadan kalkıyor. Bu yol yapılmadığı takdirde, buranın yapılanması söz konusu değil. Bunlar birbirini tamamlayan unsurlar. Öncelikle yol gelecek, bunun üzerinden altyapı çalışmaları yapılacak, elektrik, telefon hattı gelecek. Ama siz burada bir şey yapmazsanız ne yatırımcı ne de altyapı gelir" şeklinde konuştu. 


Sabah Güney


Geri Dön